ביקורת מסעדות

כתבות אחרונות

 
 “בורקס” מקומי שכאן מולא במנגולד, בצל ושום / צילום: ענת קירצ'וק

מסעדה | השישברק לבדו הוא סיבה מספיק טובה לרוץ לרשטא

אם אתם זקוקים להוכחה נוספת לפופולריות ההולכת וגואה של המטבח הערבי בקרב סועדי ארצנו, נסו להשיג שולחן בשבת במסעדה החדשה מהכפר עין ראפא שליד ירושלים

חיליק גורפינקל 09.06.2018
קיטשן מרקט /  צילום: איל יצהר

מסעדה | "קיטשן מרקט": רחוק, רחוק למדי, אבל לא מספיק

השירות המצוין, הנוף המרהיב וכן, גם האוכל הטעים מאוד והמושקע הם לא דברים לזלזל בהם • רק צביטה קטנה בלב מערב לא מושלם לגמרי

חיליק גורפינקל 02.06.2018
מוטפאק / צילום: איל יצהר

מסעדה | הפודי'ז של ת"א כבר עומדים בתור במוטפאק

זה חטא לקרוא לשווארמה של מוטפאק בשם הזה, כמו של כל השווארמות הרגילות שאין להן שום קשר ליצירת המופת הזו • ביקורת מסעדה

חיליק גורפינקל 26.05.2018
אנה / צילום: נועם פריסמן

מסעדה | ארוחות חלביות טעימות בבית אנה טיכו בירושלים

אווירה מיוחדת, מבנה יפהפה וארוחות חלביות טעימות וכיפיות • מסעדת אנה בבית אנה טיכו בירושלים, לא רק בשבועות

חיליק גורפינקל 19.05.2018
ארציאלי. מעמיסים אינספור תוספות. לרגע זה נראה מוגזם ומופרך, עד שטועמים / צילום: איל יצהר

אוכל | פיצה ארציאלי נראית לרגע מופרכת. עד שטועמים

מעולם לא נתקלתי בבצק פיצה עבה שערב לחכי • לפחות עד עכשיו

חיליק גורפינקל 12.05.2018
מזללת כרמל / צילום: אנטולי מיכאלו

מסעדה | מה לשים בפיתה? כרמל משדרגת את הטרנד הבצקי

המצטרפים החדשים לטרנד הלוהט "הכול בפיתה" הם האחים קיצ'ס, בעלי "דה באן" האסייתית, שפתחו לידה מזללת פיתות בשם כרמל

חיליק גורפינקל 27.04.2018

מסעדה | איטליאנו דה לה קוסטה: איטלקית בגוון מזרח תיכון

פיצת סיניה, ברוסקטת סרדינים וסלט פאתוש איטלקי • כמה לא שגרתי, ככה טעים

חיליק גורפינקל 14.04.2018
מנסורה / צילום: איל יצהר

מסעדה | עם קצת שיוף בשירות, מנסורה היא יופי של מקום

מסעדה צריכה איזה מגע קסם בלתי ניתן להסבר כדי לצלוח את מחסום השנה הראשונה - ולמנסורה בתל-אביב יש מכל אלה ואפילו בשפע

חיליק גורפינקל 07.04.2018
גפילטע דור 2.0 / צילום: איל יצהר

אני כאן בגלל הגפילטע: "לוינסקי 50" בת"א מצוינת

מוצק, אולי טיפה מוצק מדי, אבל בקטנה, כמעט חריף, או לפחות מתובל כמו שצריך - ובעיקר טעים לאללה

חיליק גורפינקל 31.03.2018
קוקטיילי "דה אמריקן דרים" ו"רוקי  בלבואה" / צילומים: דור קדמי, גלעד לבנת, איריס פיירס

מסעדה | המקום האידיאלי למי שלא דופק חשבון לבריאות שלו

ב"מוטל" החליטו לשלב באופן מוגזם שתיים מהנאות החיים: אוכל לא בריא עם אלכוהול לא בריא באותה מידה ■ קיצוני, אבל טעים לאללה ■ ביקורת

חיליק גורפינקל 24.03.2018
אלח'יאט / צילום: חיליק גורפינקל

הייתי בחומוסייה בלי לאכול חומוס, וכן, זה היה נפלא

החיפוש הנצחי אחרי חומוס טוב מביא לא פעם למקומות שונים ומשונים ■ הפעם הוא הוביל אותי לחומוסיית אלח'יאט בתרשיחא

חיליק גורפינקל 17.03.2018
מגוון מנות / צילום: דני גולן

מסעדה | אקזוטיקה יפנית בלב המאפליה התל-אביבית

אוקינאווה היא סושייה ומסעדה יפנית סבירה בהחלט. אחת מני ים. לא מסעירה, אבל גם לא מעליבה כמו שכמה וכמה סושיות תל-אביביות יכולות להיות

חיליק גורפינקל 21.02.2018
ק־פה האנוי / צילום: איל יצהר

מסעדה | בין סלט שהפך למרק חריף, לבאן-מי גס ומדליק

בק-פה האנוי הווייטנאמית, תוספת אופנתית לגל האסייתי, אומנם מעגלים פינות פה ושם, אבל הביקור בשירותים מפצה על הכול ■ ביקורת

חיליק גורפינקל 11.02.2018
מעדלה / צילום: אפיק גבאי

בשלנית זקנה בגוף של גבר צעיר: ביקור נהדר ב"מעדלה" בעכו

פירוש שמה של מסעדת "מעדלה" העכואית הוא "בשלנית ביתית" ■ אבל מאחורי המנות הפשוטות למראה ניכרת ידו הטובה של טבח נהדר ■ ביקורת

חיליק גורפינקל 03.02.2018

"הוֹ בַּנְק שֶׁלִּי אַתָּה רוֹצֶה לְזַיֵּן אוֹתִי טוֹב וְאַף טַיְקוּן לֹא טוֹב"

המשוררת תהל פרוש הוציאה החודש ספר ביכורים בשם "בצע" ובו שירת מחאה שכנראה עוד לא קראתם

שירות גלובס 29.06.2014

   123456789   

   נמצאו 143 כתבות   |   עמוד 9 מתוך 9