ביקורת מסעדות

כתבות אחרונות

 
המבורגר וצ'יפס ב־113 שקל/ איל יצהר

ביקורת מסעדה: לומינה הכשרה של מאיר אדוני היא זיקוקי דינור על אוטומט

נטייתו של מאיר אדוני לסבך דברים שלא לצורך ניכרת גם בלומינה, הכשרה החדשה במלון קרלטון • האוכל טעים - אבל חסר נשמה

חיליק גורפינקל 26.10.2019
מפרום / צילום:איל יצהר

מפרום. קווים לדמותו (ומתכון) של כוכב המטבח הטריפוליטאי

המפרום, אותו תפוח אדמה פרוס דק ממולא בשר, אחד הכוכבים של המטבח הטריפוליטאי ושל מסעדות הפועלים בכלל, הולך ונעלם מהנוף, כמו המסעדות עצמן • אבל במקום לקונן, אפשר להיכנס למטבח ולהכין לבד

רועי ירושלמי 26.10.2019
גפילטע בפיתה עם חזרת ביתית / צילום: דוד ששון

לא רק לאייל שני מותר: לסגור את החגים עם גפילטע, בפיתה

אחת האופנות הקולינריות הבולטות בישראל היא תופעת ה"הכול בפיתה", אבל גפילטע פיש בפיתה, זה כבר השיא

חיליק גורפינקל 20.10.2019
לאגר אנד אייל   / צילום: אנטולי מיכאלו

“לאגר אנד אייל", בירות טובות במחיר מצוין. מתברר שאפשר

כשנפתח "לאגר אנד אייל" הייתי בטוח שלא יעברו כמה חודשים והוא ייסגר • וראה זה פלא, המקום לא רק שורד אלא אף משגשג

חיליק גורפינקל 18.10.2019
פאסטליקוס/ צילום: איל יצהר

מהשורדת ועד החכמה: 7 המסעדות הכי טובות שהמבקר של גלובס אכל בהן השנה

מסעדה יהודית-יוונית שמשמרת מסורת של עשרות שנים, מוסד ירושלמי שאסור לפספס ואיטלקית משודרגת שמצליחה להיות קלאסית ומודרנית באותו ביס • אלה 7 המסעדות שהמבקר של גלובס הכי אהב השנה • שתהיה שנה טובה וטעימה

שירות גלובס 30.09.2019
קלו גומא - קרם ברולה על בסיס שומשום שחור / צילום: דרור עינב

ביקורת מסעדה: קיטו קאטו, היפנית החדשה ליד דיזנגוף סנטר

עסקיות הצהריים של קיטו קאטו, היפנית החדשה מבית היוצר של השף היפני יאמה סאן, הן טובות אבל סטנדרטיות למדי • בערב מוגשות כאן לא מעט מנות אחרות לגמרי, יקרות ושאפתניות יותר

חיליק גורפינקל 21.09.2019
בראנץ' קלאסי באלנה / צילום: סיון אסקיו

לעלות צפונה או להישאר במרכז? 3 בראנצ'ים מצטיינים

שלוש ארוחות בראנץ' ששווה לנסוע אליהן במיוחד: מסעדת נחום בעיר התחתית בחיפה, המסעדה שבמלון נורמן וזו של מלון דריסקו בת"א • איך מסעדה חיפאית קטנה מצליחה לתת פייט למלונות הבוטיק התל-אביביים היוקרתיים, ועוד במחירים צנועים של 50-20 שקל למנה?

רועי ירושלמי 21.09.2019
ארוחת טעימות במסעדת רוטנברג / צילום: אפיק גבאי

מכפר ראמה ועד אשדוד: 7 המסעדות המשפחתיות שהמבקר שלנו הכי אוהב

הערבית, האיטלקית, ההמבורגרייה וזאת שיש לה קשר מיוחד עם הדייגים • קבלו שבע מסעדות מומלצות במיוחד לבילוי עם המשפחה • רק אל תשכחו להזמין מקום

חיליק גורפינקל 17.09.2019
המבורגר/ צילום: חיים יוסף

רוברטה'ס בורגר בהרצליה: גם שפים רציניים פותחים לאחרונה המבורגריות, וחובבי הז'אנר מרוויחים

בשנים האחרונות נוטה הכף לטובת אוכל הרחוב המהיר והזול ולרעת ה"פיין דיינינג" • הרבה מסעדות נסגרות, ואינספור מזללות רחוב נפתחות, חלקן מעניינות לא פחות. למשל, רוברטה'ס בורגר בהרצליה

חיליק גורפינקל 14.09.2019
מסעדת פימפינלה/ צילום:איל יצהר

מסעדה | פנינה בשוק לוינסקי שהייתה טובה והפכה למצוינת

תפריט חדש בפימפינלה בדרום תל-אביב • האוכל היה בסדר גמור גם קודם, אבל בגלגול הנוכחי הוא מצוין

חיליק גורפינקל 07.09.2019
שורט ריבס / צילום: אנדרו מלקובסקי

הארוויס: מסעדת הבשרים הכשרה שהפתיעה לטובה

בשביל פלטת הבשרים של הארווי'ס, המתמחה בז'אנר המעושנים, שווה לנסוע במיוחד לירושלים, וגם בעבור האסאדו שלה

חיליק גורפינקל 31.08.2019
קרפצ'יו פלמידה, קפה איטליה / צילום: איל יצהר, גלובס

ביקורת מסעדה: האם הפשטות של "קפה איטליה" עדיין מנצחת?

"קפה איטליה" משחקת כבר שנים על משבצת האיטלקייה המודרנית שאינה שוכחת את תפקידה המסורתי • ביקור חוזר בודק אם היא עדיין שומרת על הרמה

חיליק גורפינקל 17.08.2019
בית קנדינוף/ צילום: שרית גופן

מסעדת בית קנדינוף ביפו העתיקה

בית קנדינוף הוא יופי של מקום לאכול בו, תרתי משמע • חלל ענק ויפהפה ביפו העתיקה עם שירות מצוין ואוכל טעים • רק שירגיעו קצת באגף ה"זה עם זה עם זה וגם זה" בכל מנה

חיליק גורפינקל 10.08.2019
פריקסה טונה / צילום: גל וולובסקי פרידמן

ביקורת מסעדה: נגרוני מושלם וסושי ללא טהרנים במוג'ו נקסט דור בנתניה

מוג’ו, האסייתית בסנטר פולג בנתניה, כל–כך מצליחה, שלא מזמן נולדה לה אחות קטנה: "מוג'ו נקסט דור" • היא אולי לא שווה שתגיעו אליה במיוחד ממרחקים, אבל היא מתאימה בדיוק לרגע הזה שיצאתם רעבים מאיקאה

חיליק גורפינקל 03.08.2019
סלט פנצנלה/ צילום: חיליק גורפינקל

פיצריית תלפיות בחיפה: מתי "מקום" הופך ל"מתחם"?

השם “פיצריית תלפיות” קצת מטעה, כי יש כאן הרבה יותר • בעצם לא הרבה, אלא בדיוק מה שצריך

חיליק גורפינקל 27.07.2019
המבורגר עם חלפניו מטוגן/ צילום: איל יצהר

מפתיע, מוזר, מופרע ונהדר: להמבורגרים המעולים ב"פרוזדור" יש שמות יצירתיים ותוספות מוגזמות

ההמבורגרים ב"פרוזדור" בתל אביב יצירתיים מאוד • גם בשמות ("עשן קדוש", "משה, השתגעת לגמרי") וגם בתוספות - מגבינות ועד סלט אבוקדו

חיליק גורפינקל 20.07.2019

   12345678910   

   נמצאו 145 כתבות   |   עמוד 5 מתוך 10