טבעונות

כתבות אחרונות

 
Impossible Foods / צילום: צילום מסך

הכול אפשרי

איתן לב־טוב, מנכ"ל חברת סיבוס סודקסו, בוחר ביצרנית תחליפי הבשר Impossible Foods, שמשלבת בין טכנולוגיה, בריאות, חוויית משתמש והגנה על כדור הארץ

איתן לב-טוב 21.07.2019
אימפוסיבל ברגר / צילום: Sophie Carson/ Milwaukee Journal Sentinel

הזמינו המבורגר טבעוני, קיבלו בשר - ולא הבחינו בהבדל

אחד מסניפי ברגר קינג באזור ברוקלין פרסם כי הוא מוכר "אימפוסיבל וופר", תחליף הבשר הפופולרי, בשירות משלוחים - כשבעצם הקציצות שנשלחו ללקוחות היו מבשר בקר רגיל לחלוטין

שירות גלובס 12.06.2019
המבורגר של אימפוסבל פודס /צילום: רויטרס, Beck Diefenbach

מהפכת הבשר-ללא-בשר: היצרניות מתקשות לעמוד במבול ההזמנות

הצמיחה המהירה בביקוש למוצרים נטולי בשר, במיוחד על רקע הצטרפותן לטרנד של רשתות מזון מהיר כמו ברגר קינג, מאתגרת את יכולתן של שתי היצרניות המובילות בתחום - ביונד מיט ואימפוסיבל פודס - לעמוד בהזמנות

וול סטריט ג'ורנל 06.06.2019
עוף או חגב / צילום:  Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

עוף או חגב: ההנפקה של ביונד מיט משפיעה גם על החברות הישראליות שמייצרות תחליפי בשר

אחרי ההנפקה המוצלחת של חברת תחליפי הבשר ביונד מיט וההשקעות המתרחבות בענף, חזרנו לסטארט–אפים הישראליים שנכנסו לשוק התחרותי ובדקנו עד כמה הם קרובים ליצירת התחליף האולטימטיבי • מעקב G

שחר סמוחה 01.06.2019
אופא./ צילום.: חיליק גורפינקל

מסעדת אופא מומלצת לא רק לטבעונים אלא לכל מי שאוהב... אמנות

המנות במסעדת אופא הן עבודות אמנות קטנות, תערוכה שאת עבודותיה מותר לאכול. זה טעים מאוד, אבל לא באופן יצרי או מנחם • ביקורת

חיליק גורפינקל 27.04.2019
מגש עמוס פנקייקים סלטים  ותבשילים ושלושה סוגים של צ'טני/ צילום: איל יצהר

זה מאש שנשאר: המסעדה ההודית שכדאי לכם להכיר

הדוסה בר בתל-אביב היא לא בר של "דוסים", אלא מאורת דוסות - פנקייקים הודיים ממולאים בכל טוב • טבעוני, משביע, זול וטעים מאוד

חיליק גורפינקל 22.03.2019
שיראל ברגר / צילום: אמיר מנחם

המגמות של 2019: יותר שפיות על, יותר מסעדות כשרות ועוד

יותר נשים בהנהגה, יותר מסעדות הופכות כשרות, יותר כבוד לצמחונים ולטבעונים, והעשירים, כרגיל, נהנים יותר • העולם הקולינרי יהדהד את התנודות בחברה הישראלית, גם בשנה החדשה

רועי ירושלמי 05.01.2019
פאנל מהנדסים את מזון העתיד / צילום: תמר מצפי

"חברות מזון גלובליות באות לארץ כי הן מבינות שיש פה המצאות גדולות"

כך אמר היום יונתן ברגר, מנכ"ל חממת דה קיצ'ן של שטראוס, בוועידת ישראל לעסקים של "גלובס" • "זאת טכנולוגיה שמאפשרת לנו לאכול אוכל יותר בריא"

ענת ביין-לובוביץ' 20.12.2018
סשימי אינטיאס של אילן פרון במסעדת תלפיות / צילום: אילן פרון

לקצץ בבשר החי: יותר ויותר מסעדות מוותרות על בשר

יותר ויותר מסעדות, לאו דווקא חלביות או דגיות, מוותרות על בשר, מטעמי בריאות או מצפון • רק השנה נפתחו קרוב למספר דו-ספרתי של מסעדות כאלה, והן זוכות לאהדת הקהל וגם לשבחי המבקרים

רועי ירושלמי 24.11.2018
אנטון והאבוקדו / איור : תמיר שפר

גם אנחנו אשמים במות פועלי הבניין

מה היה קורה אם אנשים היו מחרימים חברות כמו אלקטרה בנייה?

דרור פויר 21.10.2018
פיקניק, מנגל, על האש - יום העצמאות / איל יצהר
בשר | לפני כולם

כבר לא מנפנפים: הישראלים צורכים יותר תחליפי בשר

אחרי הקמפיין שקרא לא לאכול בשר ובמקביל לכניסתן של שחקניות גדולות לקטגוריות תחליפי הבשר, יום העצמאות השנה היה בסימן צמחונות • גידול של כמעט 24% בצריכת תחליפי הבשר, בזמן שבקטגוריות הבשריות נרשמה עלייה של 12% בלבד

שני מוזס 16.05.2018
חג המנגלים/ צילום" שאטרסטוק

ישראל בירת הטבעונים? צריכת הבשר הממוצעת עלתה ב-4%

צריכת הבשר הממוצעת לנפש בישראל עומדת על 16.3 ק"ג בשר בשנה, כ-1.35 ק"ג בשר בחודש • מחצית מהישראלים מעדיפים בשר טרי, מה שמוביל למאות אלפי בעלי החיים המגיעים לישראל במשלוחים החיים

מיכל רז-חיימוביץ' 15.04.2018

זוגלובק תשווק מוצרים טבעוניים תחת המותג זוגלו'ס

המיתוג הנפרד נועד לייצר בידול מהמוצרים של זוגלובק ולמנוע את הקישור האוטומטי אצל הצרכן למוצרי בשר • זוגלובק כבר פעילה שנים רבות בקטגוריות צמחוניות, אך זוהי הפעם הראשונה בה היא נכנסת גם לטבעונות

שני מוזס 10.04.2018

הטרנד מגיע לויקטורי: מקימה מחלקות טבעוניות בסניפים

המחלקה הטבעונית, שתמכור מאות מוצרים בקטגוריות שונות, מצטרפת למחלקת מוצרים ייעודית נוספת שקיימת ברשת, למוצרי נטולי גלוטן • לדברי בעלי הרשת אייל רביד, ברבעון הראשון של 2018 צמחה הפעילות של ויקטורי בתחום המוצרים הטבעוניים ב-49% לעומת הרבעון המקביל אשתקד

שני מוזס 09.04.2018
דפי אורז ממולאים בסלט צבע / צילום: טל סיון-צפורין

הספר שמוכיח שישראל הופכת למעצמת בישול טבעוני

העובדה שספר בישול טבעוני עומד בראש מצעד המכירות לפסח לא הייתה סבירה עד לא מזמן, אבל הצלחתו של "המטבח הטבעוני שלי" מאת אורי שביט מעידה שהזמנים משתנים

רועי ירושלמי 24.03.2018
רביבה וסיליה / צילום: עדי ברזילי

ממסעדות פופ-אפ ופחות סוכר: הטרנדים הקולינריים של השנה

האם חיפה בדרך להפוך למעצמת אוכל? ■ מה יקרה לקוקטיילים? ■ והאם היצרנים יתחילו סוף-סוף להפחית את הנתרן, הסוכר והשומן במזון? ■ התחזית המלאה

רועי ירושלמי 06.01.2018

   123456   

   נמצאו 94 כתבות   |   עמוד 4 מתוך 6