310 מ"ר, גינה של 250 מ"ר, 2 כניסות לדירה, 2 חניות, מחסן - 2.7 מיליון שקל, 100 אלף שקל פחות ממה שדרשו הבעלים במקור
מה, או מי, יגרום לרה"מ לבוא לחנוכת השכונה בראש העין?
על כל 100 אלף שקל שילווה הבנק ל-10 שנים הוא ירשום הכנסות מריבית בסך 9,184 שקל; בהלוואה זהה ל-25 שנים הכנסות הבנק מריבית צפויות להיות 51,317 שקל - יותר מפי 5 ■ עסק משתלם לבנק, אבל מה עם הלווים?
קבינט הדיור בראשות שר האוצר יהיה בעל הסמכות להכריז על מתחם המיועד ליותר מ-500 יחידות דיור כמתאים ל"פרויקט דיור לאומי" ■ שר האוצר: "זה האתגר הכי גדול והכי קשה שעומד בפנינו"
היקף המשכנתאות זינק ב-70% תוך פחות מ-7 שנים ■ זינוק של 50% במספר המשכורות לרכישת דירה ב-5 שנים ■ "שיעור ההחזר החודשי ביחס להכנסת הלווים הוסיף להיות גבוה" ■ "מספר התחלות הבנייה עלה על הגידול במספר משקי הבית"
כך המדינה מוציאה את הנשמה לצעיריה ומוכרת את נשמתה לחו"ל ■ טור סופ"ש / אלי ציפורי
הפרויקט ממוקם בסמוך לכיכר רבין, בפינת הרחובות אבן גבירול ומאנה בתל-אביב, וכולל 98 דירות מ-40 סוגים שונים
קבלני אשדוד והשפלה יוצאים נגד ההבטחות שמפזרות קבוצות הרכישה בשכונה החדשה בקריית גת ונגד מחירי הפיתוח הגבוהים
האם אחרי עלייה של 85% במחירי דירות למגורים ושחיקה בתשואות, היעד הבא של משקיעי הנדל"ן יהיו שטחי מסחר ברחובות הערים?
מדובר בדירת דופלקס פנטהאוז בקומות הרביעית והחמישית בפרויקט תמ"א 38 ברחוב איבשיץ בת"א ■ הרוכש הוא איש עסקים יהודי הפועל בישראל ובאירופה
ברחוב ורד בשכונת שקד בערד נמכרה וילה בת 8 חדרים בשטח 150 מ"ר, הבנויה במפלס אחד על מגרש בשטח 650 מ"ר, תמורת 1.21 מיליון שקל
אלפי ישראלים מתייאשים בכל חודש מהישיבה על הגדר בציפייה שהמחירים יירדו, ויוצאים לקנות דירה ■ פרויקט מיוחד במוסף הנדל"ן של "גלובס"
ראש עיריית מודיעין: אנחנו לא יכולים להתחייב לירידת מחירים, אבל כשיוצאת מאסה של דירות לשיווק, עם מחיר מטרה או כל מסלול אחר שנקבע, יש פוטנציאל למחירי דירות סבירים"
כולם מתווכחים מדוע המחירים עולים, במקום למגר את המצוקה
שילר, מומחה לנדל"ן, סבור כי זה עדיין לא הזמן לצאת משוק המניות ■ "לחזות בועות זה כמו לחזות הצלחה של סרט. אף אחד לא באמת יודע" ■ על השקעה בנדל"ן בארה"ב: "חושבים שהמחירים יעלו? אל תצפו לעליית ערך רבה"
דירות יד שנייההמומלצותנדל"ן: נדל"ן למגוריםנדל"ן: מימוןנדל"ן: עסקאות נדל"ןעסקאות השבועעסקה בשבוערוכשי דירותריבית בנק ישראלשוק הדיור