תזונה

כתבות אחרונות

 
יעקב ליצמן / צילום: אלכס קולומויסקי-ידיעות אחרונות

חברות המשקאות בטוחות: "הכי סקסי להקריב אותנו"

בחברות תוקפים את הקמפיין של משרד הבריאות נגד הסוכר במשקאות, וטוענים כי הוא משתמש בנתונים לא רלוונטיים לישראל ■ "המשרד מתעלם מ-84% מהבעיה"

אילנית חיות 07.06.2016
יעקב ליצמן / צילום: אוריה תדמור

שר הבריאות ליצמן: נפרסם את תכולת המזון המהיר

משרד הבריאות מחריף את מאבקו בצריכת המזון המהיר - ויחייב פירוט מרכיבים מזיקים לבריאות לכאורה על תוויות של מזון קנוי

שירות גלובס 06.06.2016
גנטיקה / צילום:  Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב

"אבחון נוטרו-גנטי מאפשר לבחור את התזונה בהתאם לגנים"

נועה לור כרמלי, מנכ"לית חברת Mybio אשר השיקה לאחרונה בישראל שירות אבחון גנטי תזונתי:  "בעוד שבעולם עשרות אלפי אנשים כבר עושים שימוש בבדיקות גנטיות, כדי להבין טוב יותר את הצרכים של גופם, הרי שבישראל תחום הנוטרו-גנטיקה נמצא עדיין בחיתוליו"

שירות גלובס 13.05.2016
מדפי אסם חטיפים / צילום: תמר מצפי

משרד הבריאות קורא ליצרניות להפחית את המלח בחטיפים

במשרד הבריאות אומרים כי התבטאותו של השר ליצמן נגד רשת מקדונלד'ס נאמרה במסגרת מהלכים שנוקט המשרד כדי להקטין את צריכת המזון המתועש

אילנית חיות 13.04.2016
יעקב ליצמן / צילום: אוריה תדמור

"מה הקציצה המסכנה של מקדונלד'ס עשתה לליצמן?"

סערה בעקבות קריאתו של שר הבריאות להימנע מרשת מקדונלד'ס ■ התזונאית אולגה רז: "דווקא באוכל ביתי לא קיימת מודעות לתזונה נכונה" ■ האחראי על בריאות הציבור במשרד הבריאות, איתמר גרוטו: "מקדונלד'ס הוא סמל"

וואלה! NEWS 13.04.2016
נקניקיות  /צילום: IMAGEBANK/THINKSTOCK

סקר: האם המודעות התזונתית מחלחלת גם לדור הצעיר?

על רקע פרשת הבשר המעובד, סקר ערוץ ניקלודיאון ו"גלובס" מציג נתונים מעודדים: הנוער הישראלי מודע ברובו לערכים התזונתיים הנמוכים של נקניקיות ודומיהן ■ היכן הבעיה? בזמינות של מוצרי בשר מעובד בבית

אפרת אהרוני 18.11.2015
בשר / צילום: רויטרס

פצצת ניטריט: למה אי-אפשר להוציא את החומר המסרטן מהנקניק?

רגע אחד אתם חברה פופולרית, המייצרת מוצרי מזון שנכנסים לכל מקרר ולכל בית ■ רגע לאחר מכן, ארגון הבריאות העולמי מפרסם דוח חמור הקושר בין המוצרים שלכם לסיכון לחלות בסרטן, ממש כמו יצרני הסיגריות ■ ניתוח G

שחר סמוחה 07.11.2015

סדר בבלגן: מוצרי בשר - מה ניתן לאכול ומה אסור בתכלית

לאור ההודעות המבלבלות של ארגון הבריאות העולמי לגבי צריכת בשר מעובד לסוגיו, "גלובס" עושה סדר בבלגן - מה מומלץ לאכול ומה ממש לא, מבין שלל המוצרים בשוק ■ צפו בווידאו

דפנה הראל-כפיר 03.11.2015
בשר, המבורגר / צילום: בלומברג

הבשר מסרטן? כך יכולות חברות המזון להפוך משבר להזדמנות

תעשיית הבשר הגיבה בזעם על הדוח שפורסם בשבוע שעבר וקשר בין בשרים מעובדים לבין סרטן, אבל המעבר למזונות יותר בריאים כבר מתרחש ■ האם היצרנים ישתלבו בו בזמן כדי להציל את עורם?

פייננשל טיימס 01.11.2015
המבורגר / צילום: בלומברג

ארגון הבריאות העולמי: "לא התכוונו שתפסיקו לאכול בשר"

אחרי שדוח שפורסם השבוע קבע כי אכילת בשר מעובד עלולה לגרום לסרטן, התעוררה מחאה מצד תעשיית הבשר ברחבי העולם ■ אנשי הארגון פרסמו הודעת הרגעה והבהרה: "הדוח המליץ למתן את הצריכה"

אתר חדשות ערוץ 2 31.10.2015
בשר , המבורגר / צילום:  Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב

איך תשפיע ההכרזה שבשר מסרטן על התפריט שלנו?

ההכרזה הדרמטית של ארגון הבריאות העולמי כי בשר מעובד מעלה את הסיכוי לסרטן כמו עישון, מעוררת שורת סימני שאלה בקרב הצרכנים ■ איך ישפיע המחקר על התפריט שלנו, ומה אומרים במשרד הבריאות?

אפרת אהרוני 28.10.2015
פרות / צלם: תמר מצפי

הטבעונות היא הפתרון

בשר גורם לסרטן. תפנימו, תבינו ותפסיקו לספר לעצמכם סיפורים

נדב נוימן 27.10.2015
נקניקים / צילום: שאטרסטוק

ארגון הבריאות העולמי: בשר מעובד מסרטן

נשיא מכון הבשר הצפון אמריקאי: "בשר אדום ובשר מעובד נמנים עם 940 חומרים שבבדיקה התגלו כבעלי רמה מסוימת של 'סיכון' תיאורטי"

פייננשל טיימס וחדשות 2 26.10.2015

"צמצום השימוש בסוכר הפחית כבר יותר מ-3 מיליארד קלוריות"

נגה שוורץ משולם, מנהלת תחום הבריאות בתנובה: "פיתוח טכנולוגיות מזון דורש ממשק צמוד לתעשייה לצורך נסיונות ואנאליזות. עם התגברות התעניינות של התעשייה והנגשתה ליזמים, אנו מאמינים שתחום הפודטק יתפתח ויצבור תאוצה גם בישראל"

קובי ישעיהו 28.09.2015

חוקרים מצאו את התחליף הכי בריא לבשר

חלבונים חשובים מאוד לבניין ותחזוקת הגוף האנושי, ורבים מאיתנו מאמינים כי רק על ידי אכילה של בשר נשיג אותם ■ מחקר חדש מצא כי לא רק שניתן לצרוך אותם דרך הצומח, אלא שזה ישאיר אתכם שבעים

וואלה! NEWS 24.09.2015
השמנת יתר בילדים / צילום: shuterstock

החוק לשיפור התזונה בביה"ס נכנס לתוקף - ואין מי שיאכוף אותו

ב-1 בספטמבר נכנס לתוקף חוק שמבטיח לשפר את המזון בבתי הספר ובגנים באמצעות כללים שיקבע שר החינוך ולפי המלצות מקצועיות ■ אפילו עונשים כספיים נקבעו, אלא שהשנה נפתחה מבלי שיש מי שאוכף את החוק

מיכל רז-חיימוביץ' 07.09.2015

   1234567891011121314   

   נמצאו 221 כתבות   |   עמוד 8 מתוך 14