בעולם המערבי מייחסים לו סגולות רפואיות ומשתמשים בו כ"תרופת פלא" למגוון מחלות - החל מדלקות וכלה בסרטן ■ אולם, למרות המחקר הרב שנעשה עליו, מסתבר כי הממצאים המדעיים אודותיו מעוררים תהיות רבות
במקום תופי מלחמה, מומלץ לשחקנים בשוק המזון לשתף פעולה עם משרד הבריאות
באיגוד לשכות המסחר טוענים כי המהלך יעלה את מחיר המוצרים המסומנים ב-40%-50%: "ישראל היא שוק קטן, ואף אחד לא יעשה עבורה את ההתאמות האלה. זה מודל שנכנס לצ'ילה רק ביולי, ואנחנו מזדרזים לאמץ אותו לפני שתוצאותיו נבחנו"
הדמות של מערכת הבינה מלאכותית היא בוטית-קונדיטורית שגילתה שהיא רגישה לגלוטן ולכן צריכה לבצע התאמה בתזונה שלה ■ מדובר בחלק ממהלך גדול של החברה, שיכלול סימון של 200 מוצרים והשקת 40 מוצרים חדשים
לקראת ט"ו בשבט, המשרד קורא להעדיף פירות טריים וטוען: "הפירות המיובשים יותר מצומקים, מכילים פחות ויטמינים ויותר צבעי מאכל מלאכותיים, סוכר וקלוריות מיותרות - אז למה להתעקש לצרוך אותם?"
איך אתם אוהבים את הטוסט שלכם? בריטניה אימצה השבוע המלצות חדשות שהוציאה הרשות האירופית לבטיחות המזון (EFSA), שמזהירות מפני קליית יתר של לחמים ואפיית יתר של מזונות כמו תפוח אדמה ■ המסר: שרוף זה רעיל
על ועדת החינוך של הכנסת מופעל לחץ להחריג את הישיבות הקטנות ■ הערכות: הלחץ מגיע גם מחברות קייטרינג שפועלת במגזר החרדי
בעולם שצועד במהירות אל רף ה-10 מיליארד בני אדם, הפך תחום גידול המזון לקריטי מאי-פעם להמשך קיומה של האנושות ■ הכירו חברה ישראלית אלמונית יחסית שהציגה לאחרונה פריצת דרך
הסימון השלילי יתבצע בצבע אדום על מנת להדגיש את המסר של אזהרה ■ עוד בהמלצות: איסור על פרסום למוצרים בעלי סימון שלילי הפונים לילדים
לפי המלצות הוועדה לרגולציה מקדמת תזונה בריאה, לפחות 39% ממוצרי המזון הארוזים יקבלו סימון של מזון מזיק ■ חברות כמו שטראוס, יוניליוור, קוקה-קולה ואסם-נסטלה עלולות להידרש לסמן בסימון שלילי את רוב המוצרים שלהן
התפתחות תחום הפוד-טק בשנים האחרונות מאפשרת לרעיונות מדיסציפלינות מדעיות שונות לצאת במהירות מהמעבדה אל העולם ■ ומה יקרה אז? מהפכה כלכלית
ההמלצה מבוססת על ניתוח החיידקים במעי ■ ליהיא סגל, מנכ"לית Day two: "בעתיד נוכל לנבא באמצעות חיידקי המעי לא רק מה צריך לאכול, אלא גם מתי, כמה ואיך"
מפטריות, דרך ירק עלים ועד פירות טרופיים שגדלים אי-שם באמריקה הלטינית - במסגרת טרנד המזון הבריא, מאכלים אקזוטיים מן הטבע מחליפים את המרכיבים המזיקים באוכל שלנו
הכירו את המשקה האולטימטיבי שזוכה להתלהבות בארה"ב: בקבוק משקה מוכן לשתייה, הכולל את כל הוויטמינים, המינרלים, הפחמימות והחלבונים שהגוף צריך לקבל מארוחה מאוזנת ובריאה
לאיזו דיאטה יש סיכוי טוב יותר להצליח, האם יש קשר בין צריכת ירקות לאושר, מה יגרום לנו לישון שנת ישרים, מדוע מקפחים את בעלי המשקל התקין, ומה זה "שובע פאנטום"?
צפו בפיתוח החדש שזוכה להתלהבות רבה בעולם: צלחת חדשנית שמאפשרת למדוד בתוך שניות את כמות הקלוריות של כל מאכל שהונח בה ■ כל הפרטים בווידאו
בריאות ורפואה גלי וינרבויטמיניםחיידקים ידידותייםטבעונותטכנולוגיה: סטארט-אפיםמזוןמחקרסוכרתצמחונות