בין המשתתפים יוגרלו 5 מכוניות מיני רודסטאר ו-14 חבילות טיסה לאולימפיאדה
משבר כלכלי? חוב תופח? תפנימו: האיום הכי גדול על ארה"ב - השמנת יתר
שמן זית בכבישה קרה הוא הטוב ביותר לתיבול ולטיגון קל, שמן קנולה שנוי במחלוקת, ושמן אבוקדו אמנם פחות מוכר, אבל יחסית מומלץ ■ "גלובס" מגייס דיאטנים ונטורופתים ועושה סדר במדף השמנים
איך הפכה חברת הרבלייף לאחד ממותגי הדיאטה החזקים ביותר בעולם?
ברטבים המוכנים הפופולריים יש שיעורי מלח ושומן החורגים בהרבה מהמומלץ, לצד חומרים משמרים ושמן צמחי ■ גירסת הלייט פחות משמינה אך הרבה יותר מלוחה
מגזין אופנה אמריקני: משקלה הממוצע של דוגמנית הינו 23% פחות ממשקלה של אישה ממוצעת ■ קורא לחרם על חנויות הבגדים שאינן מוכרות מידות גדולות
בצה"ל החליטו לאחרונה להציב פתקים ליד כל המאכלים, בהם יהיה כתוב הערך התזונתי שלהם ■ עוד הוחלט: החיילים ירכיבו לעצמם את הסלט לפי טעמם האישי
אחד מכל 8 ישראלים סובל מהשמנת יתר ■ הממשלה אישרו היום את התוכנית של משרדי הבריאות, החינוך והתרבות, שתנסה להמריץ אותנו להתעמל ולאכול בריא יותר
הזמינות הופכת את הפלאפל והנקניקייה לתחליף לארוחת צהריים מסודרת, אך למחיר הנמוך יש עלות בריאותית גבוהה ■ "גלובס" מדרג את ארוחות הרחוב הנפוצות
צריכה מרובה של מוצרי "לייט" ו"דיאט" לא רק שאינה מבטיחה ירידה במשקל, לעתים היא מביאה לתוצאה הפוכה - הן בשל אכילה מופרזת והן כיוון שעל היעדר הסוכר מפצה לעתים תוספת שומן
מדובר באבקת מילקשייק המכילה את כל אבות המזון, המיועדת לילדים שהם "אכלנים בררניים"
משרד החינוך מעודד הרגלים של תזונה בריאה בבית-הספר. באדיבות תלמה, כמובן
על אף שכולם משלמים מס שפתיים לחשיבות התזונה ולבעיית ההשמנה של ילדים, במסעדות רבות ממשיכים להגיש להם בעיקר המבורגר וצ'יפס
החל מבמבה ועד תפוצ'יפס - "גלובס" בודק מה מכילים החטיפים, הממתקים וחטיפי האנרגיה שמהווים מרכיב קבוע בתזונה של ילדי ישראל - ומציע חלופות בריאות יותר לנשנוש
הוליווד משמינה: כוכבות הוליווד התחילו לאכול ■ ג’ניפר אניסטון, ג’ניפר לאב יואיט, קתרין זיטה ג'ונס וג’נה אלפמן נראו בחודש האחרון מדגמנות גוף בריא
מכמויות סוכר גבוהות ועד חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומצה זרחתית: "גלובס" בודק מה מכילים המשקאות שרובנו צורכים על בסיס קבוע - ומדרג אותם לפי רמת התועלת לגוף
בריאות ורפואה גלי וינרבויטמיניםחיידקים ידידותייםטבעונותטכנולוגיה: סטארט-אפיםמזוןמחקרסוכרתצמחונות