עשרה שפים מובילים התאגדו יחד במסעדת סיטארה, להכין עשר מנות קיץ מיוחדות, שכל ההכנסות ממכירתן יוקדשו לפרויקטים לרווחת ילדים חולי סרטן ■ מחווה של הזדהות לבתו החולה של אחד מהם
על אף חשדנותי האוטומטית כלפי מסעדת בינדלה, ש"כולם מדברים עליה", נאלצתי להודות שמדברים עליה בצדק
הוא חושב שמסעדות כשרות זו טעות עסקית, היא מאמינה שזה הטרנד הבא ■ היא בעד שפים בריאליטי, הוא מסכים שרק "האח הגדול" יותר גרוע ■ "פירמה" ביקר במטבח של ז'אנה ואילן גור, מי שעומדים מאחורי המותג "על השולחן"
בימים אלה ממש נפתחת באירופה עונת האספרגוס, ועמה שלל פסטיבלים המוקדשים לו. בארץ הוא נחשב עד לאחרונה לירק יקר ואריסטוקרטי, מעדן לא נגיש של מסעדות יוקרה ושוקי איכרים מיוחדים. אבל זה לא כך
עם תום חג הפסח ניתן אות ההזנקה לברביקיו בשרים - יום העצמאות, ל"ג בעומר ושאר עילות להבערת אש ולצלייה על המנגל ■ זה הזמן לתערובות תבלינים יבשות, מרינדות רטובות וכל מה שעושה טוב לנתחים שבדרך ■ בשבוע הבא: עישון בשר
בתוכנית "הכי טעים שיש" יתמודדו בשלנים על "מנה מנצחת" בקטגוריות שונות
חנות הסכינים הוותיקה לובלינסקי בתל-אביב נסגרת - וממציאה את עצמה מחדש כחנות קונספט ■ סיפורם של ארבעה דורות לבית לובלינסקי משקף את התמורות שחלו במטבח הישראלי וגם בישראליות עצמה
לראשונה: מסיבת רחוב בהשתתפות שפים שיבשלו חומרי גלם שנותרו בדוכני השוק בנמל ת"א, ויחלקו את המנות לקהל הרחב, לצורך העלאת המודעות לתופעה הרחבה של בזבוז מזון בעולם
בטלוויזיה הכול נראה נוצץ, אבל במציאות החיים של שף רחוקים מהזוהר ■ שעות בלתי נגמרות, משכורות לא גבוהות ובעיקר עבודה בענף לא יציב - הם המרכיבים האמיתיים של מנת השף ■ מה מסתתר באמת מאחורי הסירים?
האוכל במסעדת מגדלנה שעל שפת הכינרת כל-כך טוב, עד שאי-אפשר שלא להתעצבן על הקישוטים והציוצים סביבו, שהם פשוט מיותרים
קואופרטיב הנשים "טעמי קוצ'ין" הוקם לפני 4 שנים במושב נבטים שבנגב הצפוני, שמאוכלס בעולים מקוצ'ין שבהודו ■ האוכל שלהן יככב בשוק ההודי בסוף השבוע הזה במסגרת פסטיבל "דרום אדום"
רחל טלשיר, גורו בריאות ומחברת הספר "השיטה הסודית", הוציאה ספר חדש שמבוסס על מסעות שערכה ברחבי הארץ בין בשלנים ושפים שמתמחים במזון בריא ■ מרב סריג הצטרפה אליה לסדנת ליקוטי עשבים ולארוחת גורמה טבעונית
"משחקי השף" מוכיחה שהיא בעצם תבשיל קדירה איטי וטוב
הכנת דגים בבית, שלא לדבר על מרקי דגים, נתפסת כמטלה מפחידה, פרויקט ■ אנשים לא בטוחים שהם יודעים לבחור דגים, לנקות אותם, להכין ציר. אבל האמת היא שזה הרבה יותר קל ממה שחושבים
רשת הצליחה בגיזרת ריאליטי המוזיקה, אז למה לא לנסות גם ריאליטי בישול?
טופולופומפו, המקום החדש והמדובר של אבי קונפורטי, הוא אסייתי למתקדמים או לכאלה שחושבים את עצמם לכאלה. שזה בעצם כולם בימינו
אוכליום העצמאותימי קורונהמסעדותמסעדנים (ענף המסעדנות)מתכוניםעבודה בימי קורונהעסק ביוםעצמאיםפסטה