בין אם היה זה ברוקר הלום אלכוהול, שהמציא את האגז בנדיקט או מישהו אחר, המנה הפכה לקלאסיקה, ויש אפילו "יום האגז בנדיקט הבינלאומי", שנחגג באפריל
לכאורה, בסך-הכול תפוחי אדמה מעוכים בצלחת. אבל עובדה היא שגם טובי השפים שמחים להגיש פירה. עם קצת תשומת-לב ושילוב טעמים נכון, המחית הזאת יכולה להיות מעדן. ואין בה טיפת קמח!
רק שף יכול להגיע למצב שאמא שלו מטילה עליו משימות בישול לקראת ליל הסדר ■ הנה אופציות גם למי שכבד עליו להכין טחול לשולחן החג
הפסטיבל מתקיים מדי סוף שבוע בחודשי החורף (עד פסח) ■ החוויה כוללת סיור, סדנה, טיפול פנים וארוחה
האם נפתרה חידת אייל שני? עדיין לא. בינתיים נהנה מהאוכל ונקלל את המחירים ואת הכמויות במסעדת צפון אברקסס
ספרה של אנסקי, "אוכל מהבית", כבר זינק אל רשימת רבי-המכר ■ האם הספר טוב? האם זה באמת משנה? הוא יהיה בסט סלר כך או כך, כמו שלא משנה מה כתוב במצע של יאיר לפיד
מקדחת ירקות - VegiDrill, המרוקנת במהירות רבה את תכולתם של כל פרי וירק, קשים ורכים כאחד, תוך שמירה על שלמות הקליפה
"ט"ו בשבט הוא חידוש הסכם העבודה בין הצומח לשמש", אומר חיים שסטל, אדריכל נוף שהקים בית קפה ומסעדה, שניהם בניחוח כפרי ■ הריבות שנרקחות במקום הן חלק מעולם של כבוד לטבע ולעונות השנה
איתי אלימלך, תום פרנץ ובני בן ישראל אוהבים לאכול ולבשל, אבל בלי הנשים שלהם, שדחפו אותם, לא היינו זוכים לראות אותם ב"מאסטר שף" בקשת ■ יצאנו עם השלישייה למשימת בישול בתנאי שטח
פורט סעיד, הבר החדש של אייל שני ושל שחר סגל, הוא כמעט פרודיה על שני עצמו, עם טבחים ומלצריות חמורי סבר ■ מעבר לפוזה המשעשעת עד מרגיזה, האוכל מקורי בפשטותו ופשוט במקוריותו
אוכל מטוגן יכול להיות נפלא. כשהוא מצופה בבלילה זה אפילו טוב יותר. תכירו את הגלגולים החדשים והמוצלחים של הטמפורה היפנית
טעימה השוואתית בין סיר הטיגון איירפריי (Airfry) של פיליפס לבין האקטיפריי (Actifry) של טפאל ■ מי המנצח ומי המפסיד?
חיליק גורפינקל על ספרו החדש של גיל חובב: "בישול ב-5 מרכיבים" ■ נדמה לי שככל שימהר גיל חובב לוותר על הפוזה העלאק עממית, כך ייטב לו ולכולנו
אוכליום העצמאותימי קורונהמסעדותמסעדנים (ענף המסעדנות)מתכוניםעבודה בימי קורונהעסק ביוםעצמאיםפסטה