בישול

כתבות אחרונות

 

"קזינו דה פריז" - הבר הירושלמי שעליו יחלמו עכברי הבר התל-אביבים

"'קזינו דה פריז' הוא פנטזיה; זה לא רק השם המסתורי והקולוניאלי שמשדר מיד משהו רומנטי, רחוק ואחר, וזה לא רק האוכל הפשוט והנפלא שמצליח להיות טעים"

חיליק גורפינקל 08/12/2011

ארז קומרובסקי מציע לכם מתכוני קלי-קלות לצירים

האם אתם באמת מבשלים - מעמידים סיר עם עצמות בשביל ציר - או שרק עושים כאילו עם אבקת מרק? ■ הנה מתכונים שיעשו לכם חורף של נזידים ותבשילים רציניים

ארז קומרובסקי 05/12/2011

דרור פויר בטעימות מולקולריות עם קציפת בשר וקציפת חזרת

האירוע: ארוחת טעימות לרגל פתיחת תערוכת המזון ישראפוד ■ "אין דבר שאי-אפשר להפוך אותו לקציפה"

דרור פויר 05/12/2011

בחזרה לאימפריה האוסטרו-הונגרית; הצצה לאוכל המפואר

החורף שהגיע הוא הזמן להתרפק על ימי האימפריה האוסטרו-הונגרית, עם המרקים הסמיכים, הנזידים העשירים והעוגות שנותרו מעידן מפואר, שבו לא פחדו מפצצות של קלוריות וכולסטרול

מרב סריג 04/12/2011

דג כבוש עם צזיקי? השף של "המזללה" הוא מלך הצירופים המוזרים

מאיר אדוני, השף הנערץ של "כתית" ועכשיו גם של "המזללה", הוא מלך הצירופים הבלתי אפשריים ■ לא תמיד הם עובדים, אבל כשהם עובדים הם נפלאים

חיליק גורפינקל 24/11/2011

לא על החינקלי לבדו: 3 מסעדות גרוזיניות מומלצות במיוחד

3 המסעדות יפגישו אתכם עם מיטב המסורת של העדה הגרוזינית ■ למסעדות גרוזיניות יש נטייה להיות תמיד טובות יותר מסך כל חלקיהן

חיליק גורפינקל 17/11/2011

שווארמה שואו טיים

זה התחיל עם בינו מ"ד"ר שקשוקה", שגייס מומחה טורקי כבן 80, ופשט במהירות למסעדות היוקרה ■ השפים הבכירים בישראל התחילו להגיש שווארמה בסטייל. פתאום כולם רוצים להיות עממיקו

מרב סריג 17/11/2011

המתכון לתוכנית בישול מנצחת?

ולו רק בשם הסקרנות - את הפרק הראשון הערב של "ישראל מבשלת" אין סיכוי שאחמיץ

ניר קיפניס 16/11/2011

התקווה הלבנה של הסושי: יוסי חולו חוזר לחולל פלאים ב"סושי בזל"

יוסי חולו חזר לכור מחצבתו - מסעדת "סושי בזל" שאותה הקים לפני כ-14 שנה, ושם הוא שב ומוכיח כי מכל היפנים והתאילנדים שמגלגלים כאן סושי תחת כל עץ ואצה, הוא היה ונשאר הסושימן הכי טוב בארץ

חיליק גורפינקל 13/11/2011

הסטטוס בפייסבוק: ירוק

אפילו ניאנדרטל מחשבים שכמותי נשבר ופתח חשבון בפייסבוק - גם אני מבשל ורץ לעדכן

ארז קומרובסקי 13/11/2011

הפלישה הגדולה

מאות תולעים זרמו מבעד לדלת וכיסו את הרצפה, את הקירות ואת התקרה. סרט אימה

ארז קומרובסקי 06/11/2011

"חומוס זה תחום מאוד אמוציונלי - כל אחד משוכנע ששלו הכי טוב"

מאחורי כל מוצר תעשייתי עומד אדם שמחרף את נפשו, ובעיקר את לשונו, כדי שתרגישו שאתם מכניסים לפה את הדבר האמיתי ■ חומוסולוג, מאסטר בייקר וטכנולוג קפה אפשרו לכתבת MT לטעום על קצה המזלג מהעבודה היומיומית שלהם ■ כתבה שתגרום לכם לשכרון חושים

שירי דובר, צלם: איל יצהר 02/11/2011

לא על השניצל לבדו

רפי בדר יודע שלא משנה מה הוא יגיש, מוסד הדגל שלו, "קפה נואר", יזוהה לעד עם השניצל המפורסם בתל-אביב ■ עם 6,500 מנות שניצל בחודש ומחזור שנתי של למעלה מ-50 מיליון שקל, אין לו בעיה עם זה, אבל לרגל פתיחת המקום הרביעי שלו, "מונטנגרו", הוא רוצה שתדעו שיש גם יופי של מזטים ■ ראיון

מרב סריג 26/10/2011

הדלעת זהובת התלתל

מה בין שפע הדלועים בגינה שלי, לזרעי דלעת מוברחים ולהתפטרות של זהבית כהן

ארז קומרובסקי 16/10/2011

הפתעה: עונג קולינרי בשוסטר

3 מקומות בלב הפועם של שכונת רמת-אביב ג' המצליחים להתעלות מעל הסטריאוטופים

חיליק גורפינקל 10/10/2011

אז במה ריגשתי השנה?

לא הלחנתי אופרה ולא רקחתי תרופה חדשנית, אבל המצאתי לחמניות קבב טלה

ארז קומרובסקי 09/10/2011

   8910111213141516171819202122   

   נמצאו 347 כתבות   |   עמוד 17 מתוך 22