בישול

כתבות אחרונות

 

מן מהמדבר

במדבר פגשתי איש שמוציא מים מלוחים מן הסלע ומפתח ירקות שיכולים לחיות כך

ארז קומרובסקי 17.04.2011

אביב מתעורר: מסעדת מאג'דה מציעה לכם סעודה משובחת

המסעדה בעין ראפה מציעה לכם לכבוד פסח סעודה, ממיטב חומרי הגלם המקומיים, עם טיול לכל המשפחה ■ כלומר, לא למיטיבי לכת ■ בברכת חג שמח ונטול פקקים

חיליק גורפינקל 14.04.2011

צפוף בחנויות לאביזרי בישול ומטבח: כל הגאדג'טים החדשים למטבח

גם המארחים וגם המתארחים לסדר רוכשים סירים, מחבתות, כלים וגאדג'טים כאחוזי תזזית ■ אורן קנר, בעל הטור "ניסוי כלים", בדק במטבחו מקלפים, קוצצים ושאר חפציצים - וחזר עם המלצות לחג

אורן קנר 13.04.2011

פחות הוא יותר: המיניאטורות האסתטיות של השפית ליאורה קרן

"אלוהים נמצא בפרטים הקטנים" - השפית ליאורה קרן אימצה את תפיסת העולם הזו ■ לכבוד הפסח היא מציעה ארוחת חג במנות אישיות ומושקעות

סוניה מרמרי 12.04.2011

שיטת הדג והגזר: המסע בעקבות הגפילטע-פיש

איפה היה הגפילטע הטוב בעיר, למה הדג הממולא של האשכנזים הוא הרבה מעבר למכה אפורה, ואיפה המקומות שבהם תוכלו להתענג עליו גם היום

חיליק גורפינקל 10.04.2011

שיאכלו פיש אנד צ'יפס

מי שאוהב את גורדון רמזי יתמוגג, ומי שלא סובל אותו יזפזפ

ניר קיפניס 06.04.2011

מספר ימים אחרי ההשקה: הספר "מאסטר שף" רב-מכר

עד כה נמכרו אלפי עותקים של ספר הבישול, המבוסס על מתכונים מתוכנית הריאליטי של זכיינית ערוץ 2 קשת

לי-אור אברבך ורועי ברק 05.04.2011

הכרוב שעלה לגדולה

מחשש לשלג בגליל קטפתי שני ארגזים של כרוב אדום. עכשיו צריך לעשות עם זה משהו

ארז קומרובסקי 05.04.2011

דליה פן-לרנר: "עדיין אין משהו שאפשר להגדירו כ'המטבח הישראלי'"

הגברת הראשונה של הגסטרונומיה הישראלית מסכמת בראיון נדיר כמה עשורים של פעילות קולינרית ■ על מטבח ישראלי, על שפים מקומיים ומה מבדיל אוכל טוב באמת מסתם פלצנות

מרב סריג 04.04.2011

צהוב עולה: מסתמנת קפיצת מדרגה, כולל חרדל ישראלי מפתיע ברמתו

עד לאחרונה הוזנח מדף החרדל במעדנייה הישראלית, שנשלטה על-ידי המשחה הזורחת והצהובה של תלמה ויבוא ברמות שונות

אדי מסובי 30.03.2011

ספר עם ביצים

למה התכוון מי שהניח על דלתי שתי חתיכות בוטרגה וספר בשם "דוקטרינת ההלם"?

ארז קומרובסקי 29.03.2011

חוויה תיירותית קולינרית בין חומות העיר העתיקה בירושלים

מסעדות כל הרובעים, האותנטיות והמיוחדות בהן, נחשפות בפני הקהל לראשונה ולמרות הרגישות הפוליטית ■ סדנאות בישול של בית-הספר "טעמים" ייערכו בקרדו המקורה

מתן שירם 28.03.2011

פנינים לחזירים

גם אחרי שנים במקצוע, חבורה מכובדת של שפים מחו"ל זה דבר שמצליח להלחיץ אותי

ארז קומרובסקי 23.03.2011

האוזן השלישית: המאכל המסורתי של פורים כמו שלא הכרתם אותו

אוזן המן עם פרג או עם שוקולד? ואולי בכלל מלוחה, ממולאת בפסטו, בחצילים או בעגבניות מיובשות? אפשר להכין בבית אוזניים משודרגות, וגם אם רוצים מתוקות - יש עוד אופציות למילוי

מרב סריג 20.03.2011

במחוזות החוביזה

עד שמצאתי חוביזה והכנתי בצק, נזכרתי שהתנור מקולקל. זו לא סיבה לוותר על מאפה חוביזה

ארז קומורובסקי 17.03.2011

לא לקפוא על השמרים: הדרך לעוגת השמרים המושלמת ב-10 שלבים

מרב סריג השתתפה בסדנת בצק שמרים של השפית ויולה גורן, והתמודדה באומץ עם חרדת השמרים ועם הצורך לתכנן, ללוש, להמתין, לרדד, למלא, להבריש, להתפיח ■ נסו את זה בבית

מרב סריג 13.03.2011

   8910111213141516171819202122   

   נמצאו 347 כתבות   |   עמוד 21 מתוך 22