לכמה עשירים הוא דווקא סידר הנחה יפה
יש לתת שלטון למי שהלכה עם זה לבחירות
חברת הכנסת: בעלי חברות פרטיות ישלמו רק 12% מס על דיבידנד שימשכו לעצמם, במקום 25% הנהוגים היום ■ יחימוביץ': "במקום לשלוח את מס הכנסה לעשות תרגילי הישרדות, מוטב שרה"מ נתניהו יתעשת"
נשיא התאחדות הקבלנים בתגובה ל"נאום הנדל"ן" של נתניהו: "הוא ייבחן במעשים; עד היום הבירוקרטיה כבר ניצחה הרבה ראשי ממשלות"
רה"מ בפורום קיסריה: "אני מקווה שנגיע למקום ה-20" ■ "המאמץ הכלכלי הקשה ביותר שעושה משפחה ישראלית הוא קניית דירה"
יו"ר הכנסת שיגר מכתב אישי לראש הממשלה, על רקע המתיחות שנוצרה בינהם לאחר שריבלין הביע את עמדותיו העקרוניות על התנהלותו של ראש הממשלה בנושאים שונים, ובהם כאלו הנוגעים לתפקידה ולמקומה של הכנסת בדמוקרטיה הישראלית
כך סיכמו עקרונית רה"מ בנימין נתניהו ושר התחבורה ישראל כץ ■ גנות: "סוכם שאעבור לתפקיד בכיר אחר עם השלמת המשימה במנהל האוכלוסין, אבל לא קבענו מועד מדויק"
בליכוד נהנים בינתיים להשתעשע במחשבה מה היה קורה לו היה מציע סרקוזי לנתניהו להחליף את יו"ר הכנסת רובי ריבלין
במקום לבקר את המנהיג הצרפתי על כנותו, כדאי שמנהיגי כל העולם יאמצו ויחקו אותה
הערכות: התקרבות בין ישראל לארה"ב בעקבות פגישת שר הביטחון ושליח ארה"ב למזה"ת, ג'ורג' מיטשל, הערב בניו-יורק ■ ברק: ישראל תבחן "כל תרומה חיובית למאמץ השלום"
"תמיד הייתי מקבל שרי חוץ ישראלים, אהבתי להיפגש עם השרה לבני, אבל עם זה אני לא יכול", אמר סרקוזי בפגישתם האחרונה של המנהיגים בפריז ■ נשיא צרפת השווה את ליברמן ללה-פן
שמעון דרוויש ל"גלובס": "תקליט את השיחה ונדבר עוד 3 שנים. ביבי לא ייכנס לשוק הזה יותר" ■ "השוק זה בית התמחוי הכי גדול בארץ - משפחות שלמות שחיות על לחם, גבינה פשוטה, פירות וירקות - אבל ביבי ושטייניץ לא קונים כאן. נראה אותם פוגעים במאיון העליון"
דיר באלאק, תלמד מאובמה, הדבר האחרון שהאיראנים זקוקים לו כעת זה תמיכה ממך
(עדכון) - בתרחיש של ערעור מצד בנק ישראל, כך נקבע, תסייע לראש הממשלה ועדה ציבורית מקצועית שימנה היועץ המשפטי
גורמים במשרד רה"מ: "טעות בניסוח קבעה כי נתניהו לא יגיע לישיבת הממשלה במקום לישיבת שרי הליכוד; יש כאן תחושה של ניסיון טיוח, מישהו יצטרך לתת על כך את הדין"
עכשיו, כשאחמדינג'אד ניצח, נתניהו יוכל להמשיך את הקמפיין נגד איראן ללא הפרעה
איראןארה"בבג"ץגלי בהרב-מיארהדונלד טראמפישראל במלחמהמינוי בכיריםקטארגייטרונן ברשב"כ