על רקע פרשת הבשר המעובד, סקר ערוץ ניקלודיאון ו"גלובס" מציג נתונים מעודדים: הנוער הישראלי מודע ברובו לערכים התזונתיים הנמוכים של נקניקיות ודומיהן ■ היכן הבעיה? בזמינות של מוצרי בשר מעובד בבית
עד לפני חודשים אחדים תנובה הייתה אחראית ל-58% ממכירות הבשר הטרי בשופרסל, אך כעת שופרסל מתכננת לצמצם באופן דרמטי את נוכחות מותג הבשר של תנובה בסניפיה, לטובת "אנגוס" ■ בתנובה לא נשארים חייבים
הסכם שהגיע לידי "גלובס": תנובה דורשת מהקמעונאים להתחייב לכמויות ולהעביר לה מכסות יבוא ■ בכירים בענף: "תנובה נוקטת צעדים שעלולים לדכא את כמויות הבשר בשוק" ■ תנובה: "אנחנו מעודדים תחרות בריאה"
רגע אחד אתם חברה פופולרית, המייצרת מוצרי מזון שנכנסים לכל מקרר ולכל בית ■ רגע לאחר מכן, ארגון הבריאות העולמי מפרסם דוח חמור הקושר בין המוצרים שלכם לסיכון לחלות בסרטן, ממש כמו יצרני הסיגריות ■ ניתוח G
הכרזת ארגון הבריאות העולמי כי הבשר המעובד מסרטן הביאה לצניחה חדה במכירות, והיא מהווה איום על יצרניות רבות של מוצרי בשר מעובדים ■ 55% מהצרכנים: נצמצם צריכה ■ בכיר בתעשייה: "זה לא אירוע חולף"
לאור ההודעות המבלבלות של ארגון הבריאות העולמי לגבי צריכת בשר מעובד לסוגיו, "גלובס" עושה סדר בבלגן - מה מומלץ לאכול ומה ממש לא, מבין שלל המוצרים בשוק ■ צפו בווידאו
ארגון הבריאות העולמי הטיל פצצה על תעשיית הבשר, והאפשרות של ירידה במכירות ברשתות המזון מסתמנת כריאלית ■ היצרנים נמצאים בצומת דרכים: האם להוריד את הראש - או לצאת למהלכים כדי למזער נזקים?
תעשיית הבשר הגיבה בזעם על הדוח שפורסם בשבוע שעבר וקשר בין בשרים מעובדים לבין סרטן, אבל המעבר למזונות יותר בריאים כבר מתרחש ■ האם היצרנים ישתלבו בו בזמן כדי להציל את עורם?
אחרי שדוח שפורסם השבוע קבע כי אכילת בשר מעובד עלולה לגרום לסרטן, התעוררה מחאה מצד תעשיית הבשר ברחבי העולם ■ אנשי הארגון פרסמו הודעת הרגעה והבהרה: "הדוח המליץ למתן את הצריכה"
ההכרזה הדרמטית של ארגון הבריאות העולמי כי בשר מעובד מעלה את הסיכוי לסרטן כמו עישון, מעוררת שורת סימני שאלה בקרב הצרכנים ■ איך ישפיע המחקר על התפריט שלנו, ומה אומרים במשרד הבריאות?
בשר גורם לסרטן. תפנימו, תבינו ותפסיקו לספר לעצמכם סיפורים
אחרי שארגון הבריאות העולמי קבע כי אכילת בשר מעובד עלולה לגרום לסרטן, משרד הבריאות בישראל מפרסם המלצות לציבור: הגבלת צריכת בשר כגון המבורגרים ונקניקיות, בעיקר בקרב ילדים, ואכילת חלבונים מהצומח
נשיא מכון הבשר הצפון אמריקאי: "בשר אדום ובשר מעובד נמנים עם 940 חומרים שבבדיקה התגלו כבעלי רמה מסוימת של 'סיכון' תיאורטי"
הווטרינרים ברשויות המקומיות מאיימים לשבות החל מהשבוע הבא ■ מוחים על הרפורמה להעברת הפיקוח על מזון מן החי לתאגיד ממשלתי חדש
אחרי הזינוק במחירי הירקות והמחסור בביצים, מגיעה מכה נוספת: מחירי הבשר מזנקים ■ הסיבה: עצירת יבוא הבשר מפולין ומארגנטינה ■ בכמה נמכר סטייק אנטריקוט? ומתי המחירים יחזרו להיות נורמלים? ■ צפו בתמונות מהמדפים
חלבונים חשובים מאוד לבניין ותחזוקת הגוף האנושי, ורבים מאיתנו מאמינים כי רק על ידי אכילה של בשר נשיג אותם ■ מחקר חדש מצא כי לא רק שניתן לצרוך אותם דרך הצומח, אלא שזה ישאיר אתכם שבעים
ביקורת מסעדותהעלאת מחיריםטבעונותטכנולוגיה: פודטקיבואמזוןמסעדותמתכוניםעוףצמחונות