מסעדנים רבין ברחבי הארץ פותחים את העסקים שלהם תוך הקפדה על אי התקהלות, בעוד שעסקים אחרים מפעילים שליחים לטווח קצר
רשת בתי הקפה, שבבעלות גולן עינת, מסכמת את חצי השנה האחרונה עם סגירה של כ-15% מסניפיה
ל"גלובס" נודע כי ארומה ת"א סוגרת את סניף רמת אביב במרכז המסחרי טאגור • הסגירה הנוכחית שמצטרפת לשלושה סניפים נוספים שנסגרו במהלך משבר הקורונה • ברשת מציינים כי מדובר בסגירה שתוכננה עוד לפני השפעות משבר הקורונה על הענף
משרד המשפטים הודיע כי בתי קפה ומסעדות שקיבלו קנסות בעקבות "תקנות הקורונה" בתקופה שבין 25.4.20-25.3.20 בטלים • מדובר הן על קנסות שניתנו על ידי פקחים של הרשויות המקומיות והן על ידי המשטרה
הרשת מתכננת לסגור או לחדש כ-400 סניפים בארה"ב ובקנדה במהלך 18 החודשים הקרובים • לדברי החברה, על כל בית קפה שייסגר, ייפתח לפחות סניף אחד לרכישת קפה טו גו
תקופה של שינויים ברשת בתי הקפה פרימיום - נכנסת למלונאות וגם מתחילה במכירות אונליין
עסקים קטנים ובינוניים בכל המדינה, מחיפה ועד אילת, ספגו מכה קשה עם פרוץ משבר הקורונה • עשרות אלפים מהם עוד עשויים להיסגר בקרוב • הנה אלה שכבר לא הצליחו להיאבק במצב הכלכלי • סגרתם? פנו אלינו: i-can-help@globes.co.il
דור ששון, שותף עם אחיו בבית הקפה "מתחת לעץ", גר בתל אביב, בן 24 • "גלובס" שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז
רק אתמול בלילה אישרה הממשלה את ההנחיות החדשות באופן רשמי • רונן נמני, בעלי קבוצת "קפה קפה": "אחרי כל ההתנהלות ההזויה עד כה, גם הפעם אנחנו לא יודעים עד הרגע האחרון מה קורה"
עדיין חלה הגבלה על ישיבה במתחמי מזון מהיר בקניונים • עוד נקבע כי במקום הפתוח לציבור בו מצוי דלפק שירות, תוצב מחיצה למניעת העברת רסס בין נותן למקבל השירות, בהתאם לחובה החלה כיום על חנויות
המערכת תאפשר לבית העסק ולמנהל המתחם או המשמרת לדעת בכל רגע נתון ובזמן אמת כמה אנשים נמצאים במקום • "המעבר לשגרת קורונה, על כל המגבלות והשינויים בהרגלים שלנו כעסקים וכצרכנים, מחייב התאמה של העסק למציאות החדשה"
חברת המזון שסטוביץ שאיבדה לאחרונה את הזיכיון להפצת המותג אלפרו לשוק הקמעונאי תייבא לישראל את תחליף החלב השבדי • מדובר במותג שמזוהה עם ערכים של קיימות שתפס תאוצה באירופה וארה"ב והצליח לפלס את דרכו גם לסניפים רשת סטארבקס האמריקאית
זאת אחרי חודשיים של הסגר • בין היתר נקבע כי בין שולחן לשולחן יידרש מרחק של מטר וחצי, המלצרים יידרשו לעטות מסכות, ותתבצע מדידת חום ללקוחות הנכנסים
לפי המתווה של משרד הכלכלה, "התו הסגול" למסעדות כולל כללים נוספים לענף • כך למשל, המסעדות יתקינו שלט בכניסה שיציין את מספר הלקוחות המותר במקום, העובדים במטבח יידרשו לעטות מסכות, העובדים יבצעו חיטוי שולחנות וכיסאות בעת תחלופת הסועדים ועוד
בתי קפה רבים שילמו מחיר כבד בעקבות הסגר שעברנו בימי הקורונה • האם ייתכן שלכל עסק יש חיים, וההשפעה הזאת היא חלק מהביוגרפיה שלו? • משל על התלבטות קטנה מימי המגפה והשפעתה של הכלכלה ההתפתחותית • האזינו
אמאני טאטור הקימה באוקטובר 2019 בית קפה בנצרת, המקום צבר תאוצה ובפברואר הגיע לשיא, אלא שדווקא אז הקורונה גדעה הכול • "גלובס" שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז
אופנההפניקס גמאטיוליםישראל במלחמהכרטיסי אשראימסעדותפוקסקניותקפהרשתות אופנה