אחרי שבוע של תכניות מאה, שחרורים מהכלא וכתבי אישום בוודאי שהתעייפתם מכל האקטואליה • נצלו את סוף השבוע לספח לכם ליד האוזן את פודקאסט מבית היוצר של "גלובס" שעשו את השבוע החולף ותלמדו משהו חדש • פודקאסט לשבת • האזינו
מדובר בסניף כשר, למרות שהוא יהיה פתוח 24/7, כולל בשבת • בסניף זה יימכרו גם המבורגרים, בניגוד לסניף הראשון שנפתח לפני מספר שבועות בטרמינל 1 ואשר בו לא מתאפשר למכור המבורגרים לפי תנאי המכרז • בתוך כך, גם רשת מוזס תפתח בקרוב סניף בטרמינל 3
עבור המוכרים מדובר במימוש נאה לאחר העליות במניה - 60 מיליון שקל ברוטו לכל אחד משלושת האחים המבורגר • סכום זה מתווסף לדיבידנדים בסך כ-170 מיליון שקל שבני המשפחה קיבלו מהראל עד כה ב-2019
ענקית המזון המהיר החלה לשווק בארה"ב המבורגר מבוסס חלבון צמחי, ומספר הלקוחות החדשים זינק • בינתיים הקציצה הפופולרית לא יכולה לנחות באירופה בשל דרישות תקינה, וברשת מצאו פתרון יצירתי: יוניליוור תייצר עבורם גרסה לשוק האירופי • איזו גרסה תגיע לישראל?
בשנים האחרונות נוטה הכף לטובת אוכל הרחוב המהיר והזול ולרעת ה"פיין דיינינג" • הרבה מסעדות נסגרות, ואינספור מזללות רחוב נפתחות, חלקן מעניינות לא פחות. למשל, רוברטה'ס בורגר בהרצליה
השבוע הייתה זו KFC ולפניה מקדונלד'ס שהצטרפו למגמת הטבעונות, אך הן ממש לא לבד • בזו אחר זו מסמנות רשתות המזון הענקיות את קהל היעד שנחשב לצומח ביותר • אבל מי באמת מניע את המכירות? מסתבר שאלה בכלל אוכלי הבשר "המפחיתנים"
ההמבורגר הטבעוני, שנקרא "ביג ויגאן" ומיוצר ע"י טבעול, יימכר ב-40 סניפים החל מיום רביעי הבא • במקביל, מקדונלד'ס ישראל תפתח עשרה סניפים חדשים עד סוף השנה
עמיחי קילשטיין, מנכ"ל מאצ' ריטייל, בחר בחברת ביונד מיט שהצליחה, למרות השוק הרווי בתחליפים, לקחת את ההמבורגר הטבעוני קדימה ולייצר מוצר שדומה למקור על כל רבדיו
ההמבורגרים ב"פרוזדור" בתל אביב יצירתיים מאוד • גם בשמות ("עשן קדוש", "משה, השתגעת לגמרי") וגם בתוספות - מגבינות ועד סלט אבוקדו
רשת המזון המהיר הגדולה בישראל צפויה להשיק המבורגר מבוסס חיטה וסויה בעוד כחודש וחצי • שם המוצר צפוי להיות ביג ויגן (Big Veegan), מחירו אינו ידוע, והוא יושק במספר סניפים בודדים בגוש דן בתור פיילוט
המבורגר זה לא כל כך נורא, סלט בקופסה לפעמים אקולוגי יותר מסלט שמכינים לבד וגם פיצה קפואה יכולה להיות די בריאה • חוקרת המזון פרופ' לואיז פרסקו לא מפחדת ממזון מעובד
רשת המזון המהיר הגדולה בישראל מייקרת פריטים נבחרים ביניהם ארוחת ביג מק וקפוצ'ינו • מקדונלד'ס: מחירי 95% מהארוחות ברשת נשארו כשהיו
אחד מסניפי ברגר קינג באזור ברוקלין פרסם כי הוא מוכר "אימפוסיבל וופר", תחליף הבשר הפופולרי, בשירות משלוחים - כשבעצם הקציצות שנשלחו ללקוחות היו מבשר בקר רגיל לחלוטין
הצמיחה המהירה בביקוש למוצרים נטולי בשר, במיוחד על רקע הצטרפותן לטרנד של רשתות מזון מהיר כמו ברגר קינג, מאתגרת את יכולתן של שתי היצרניות המובילות בתחום - ביונד מיט ואימפוסיבל פודס - לעמוד בהזמנות
מה מעמדה של ההמבורגרייה "פאט קאו" בטבלה המקומית? ובכן היא אינה מסכנת את צמרת הטבלה, אך משתלבת היטב בדרג השני • ביקורת מסעדה
רשת המזון המהיר הציגה ברבעון השלישי הכנסות של 5.369 מיליארד דולר על רווח של 2.1 דולר למניה • מדובר בתוצאות שעלו על תחזיות השוק להכנסות של 5.295 מיליארד דולר על רווח של 1.99 דולר למניה
ביקורת מסעדותהראל ויזלמזון מהירמיסטר Gמסעדותמקדונלד'סעסק ביוםעסקים קטנים ובינונייםשיווקשייק שאק