פיטוריו של גדי הורביץ נעשו על רקע חקירת מבקר המדינה שנפתחה בעקבות תחקיר "גלובס" מיולי 2009 על מועצת הזיתים
לאן נעלמו גרוטאות המתכת? הסוחרים מייצאים אותן לטורקיה, וקווי הייצור במפעלים עלולים להיסגר
זאת במסגרת עתירת ורמוס כנגד אייפקס ורשות ני"ע בדבר פיטוריו מפסגות ■ השופט אשר גרוניס: "אין לכפות על אייפקס להמשיך להעסיק את ורמוס, ובמיוחד אין לעשות כן בצו בג"ץ"
האם עובד זכאי לקבל פיצויי פיטורים כשהסטארט-אפ שבו הוא מועסק מחליף ידיים? בכלל לא בטוח
המנכ"ל רפי מאור: "התהליך הוא חלק מהתכנון האסטרטגי של החברה"
עובדי היי-טק מגלים לא פעם כי שכרם לצורך פיצויי פיטורים נמוך משחשבו ■ הסיבה: המעסיקים הוציאו החוצה חלק מהשכר הבסיסי לאקסטרות
דב מורן בשיחת ועידה: "זה לא הסוף של מודו, נפנה לנסות לגייס מקורות הון אחרים" ■ "החברה תמשיך למכור את מוצריה" ■ "צר לי שגיוס בבורסה מתפרש כאקזיט אוטומטי"
בריל רוכשת את לי קופר תמורת 4 מיליון שקל ועוד 20 מיליון שקל עבור המלאי ■ יו"ר לי קופר, איציק תורג'מן: "נשתדל להעביר כמה שיותר עובדים. מי שלא יעבור לבריל, ניאלץ להיפרד ממנו"
(עדכון) - בריל, מפעילת הרשתות גלי וסולוג, תרכוש את המלאי של לי קופר ששוויו מוערך ב-25 מיליון שקל ■ ההסכם, שצפוי להיחתם הלילה, יביא לביטול התוכנית לסגירת הרשת
גבר בן 66 פוטר מתפקידו ברשת חנויות בתום 3 ימי עבודה לאחר שקב"ט הרשת טען כי זוהה גונב מחנויותיה ■ בדיעבד התברר: אחיו התאום הוא שביצע את הגניבות מחנויות הרשת
החברה, המפעילה 36 סניפים בישראל, לא שרדה את המשבר הכלכלי העולמי שהביא לסגירת סניפים רבים בחו"ל ■ עובדי מחלקת היצוא כבר פוטרו, כל יתר 350 העובדים יפוטרו בקרוב
העובד טוען כי פותה להתפטר מתע"א כדי להתמנות לסמנכ"ל שיווק ביצרנית המל"טים אירונאוטיקס, וכי המנכ"ל הבטיח לו הבטחות ללא כיסוי ■ אירונאוטיקס: "טענותיו הן אגדות"
נשיא מרכז המו"פ, משה ליכטמן: "אנשי הפיתוח ישולבו בפרויקטים חדשים בהרצליה ובחיפה"
כך טוען א' (שביקש לא לחשוף את שמו) בבקשה שהגיש לבית הדין לעבודה לביטול פיטוריו ■ "בהתנהלות מעסיקיי כלפיי יש כדי 'להלך אימים' על מוסד מבקר המדינה"
התמ"ת תובע 152 אלף שקל מחברת מי השרון על פיטורים "כמו בהיי-טק" ■ המנכ"ל המפטר: "אם היא זקנה, אני צריך להיות בבית-אבות. העם כיום באווירה של כולם נגד כולם - וחבל"
דיני העבודה, שנולדו כדי להגן על החלשים במערכת היחסים הא-סימטרית של עובד-מעביד, מנוצלים לפעמים ע"י עובדים "תחמנים" ■ מה המעסיקים יכולים לעשות במקרים כאלה?
בג"ץבנימין נתניהוגלי בהרב-מיארההיועצת המשפטית לממשלההתייעלותיריב לויןמערכת המשפטניגוד ענייניםרונן ברשב"כ