(עדכון) - מנכ"ל חברת החשמל, עמוס לסקר, בדיון בוועדת הכלכלה: "כל פרשת הטוקבקים היא ספין של הוועד; רק בשנה האחרונה הבנתי מהו גורלו של מנכ"ל חברת חשמל"
לפני כשבוע פנתה אריסון למבקר והתלוננה על התנהלות הנגיד פישר והמפקח על הבנקים חזקיהו ■ בהתייחס לפרשת הטוקבקיסטים של חברת החשמל אמר המבקר כי "אנו בודקים את ההיבטים המשפטיים של העניין"
מערכת הגנה שלא בוטלה בקו מתח ישן זיהתה עומס יתר, ניתקה את יחידות הייצור בתחנת הכוח חיפה ■ בדו"ח שהעבירה למשרד התשתיות עולה כי החברה החזיקה ברזרבה של 700 מגה ואט בלבד ונערכה לניתוק צרכנים גדולים מהרשת
זאת בעקבות חשיפת "ידיעות אחרונות" על כך שהנהלת חברת החשמל והדירקטוריון שכרו משרד יחסי ציבור כדי לשתול מאות טוקבקים באתרים כלכליים - בין השאר נגד דו"ח המבקר בנושא משק החשמל
זאת על רקע ההפסקות היזומות שהיו בשבוע שעבר ■ הנהלת חברת החשמל: "רצינו להאיץ את השיפוץ כדי למנוע תקלות בעתיד" ■ גורמים בחברה: "השיפוץ בשבתות מעיד על כשל תכנוני של ההנהלה"
במסגרת מסיבת עיתונאים אמר צרפתי: "הנחתי לבדוק נקיטת צעדים משפטיים נגד האחראים להסתה נגד עובדי חברת החשמל - לרבות תביעות אישיות" ■ "להשוות מי שמחרפים נפשם תחת קסאמים וקטיושות למחבלי החמאס - זה מעשה שלא יעשה" ■ "לא נאפשר המשך עסקים כרגיל"
מדיון שקיים שר התשתיות, עוזי לנדאו, עולה כי מימוש גיבוי החירום היה עשוי למנוע את ההפסקות היזומות ■ לנדאו: "הרזרבה נמוכה - צריך לעבור לניהול הביקושים"
ספקים: ניתן להוזיל המכרז ע"י פיצולו; החברה: המכרז פתוח לכולם, פיצולו יאריך לוחות הזמנים
חופש שיסוי במקום חופש ביטוי: כך פלשה חב' החשמל למרחב הציבורי וליכלכה אותו
(עדכון) - מתחקיר "7 ימים" עולה כי חברת החשמל הפעילה משרד יחסי ציבור שהשתיל תמורת אלפי שקלים מאות טוקבקים מפרגנים לחברה ולבכיריה באתרים הכלכליים, בעיקר באתר "גלובס"
המהנדסים חוששים כי צרפתי מנסה לקדם הסכמים עם ההנהלה שיבואו על חשבונם ■ יעקב חי: "לצרפתי אין מנדט לנהל מו"מ ללא שיתוף העובדים"
ל"גלובס" נודע שלפי התחזית המעודכנת שהעבירה החברה למשרד התשתיות, קצב הגידול בצריכת החשמל בשש השנים הקרובות צפוי להיות נמוך משמעותית מההערכות קודמות ■ התאוששות בצריכה? אחרי 2015
(עדכון) ח"כ אופיר אקוניס הודיע כי יכנס דיון מיוחד של ועדת הכלכלה בעקבות הבעיות באספקת החשמל שהתעוררו היום בשל עומס החום ■ בחברה ביקשו היום מהציבור לצמצם את הצריכה בשעות הצהריים
במכתב לעמיתים ציין מנכ"ל כ.פ.י שהגירעון עומד על 3.85 מיליארד שקל
חברת החשמל דיווחה למשרד התשתיות כי טורבינות הגז ברמת חובב לא יהיו מוכנות בזמן ■ נראה שלא תהיה בעיית רזרבה בקיץ ■ חברת החשמל: "הסיבה העיקרית לעיכובים - העיצומים בהם נקטו העובדים"
למרות שהעיצומים הופסקו לפני עשרה ימים, התחנה עדיין מופעלת בסולר - הסיבה: המומחים מסימנס מתעכבים ■ חברת החשמל: "החברה מפעילה לחץ כבד על סימנס כדי לזרז את הגעת המומחים"
אנרגיה סולאריתגז טבעיייצור חשמלחשמלמשק האנרגיהמשק החשמלקידוח לוויתןקידוח תמררשות החשמלתעריפי החשמל