5 בכירים לשעבר באור סיטי נדל"ן תבעו את ענבל אור בטענה כי פוטרו שלא כדין ■ אור: "מדובר בתביעה שקרית ומשוללת יסוד; העובדים עשו ניצול בוטה לרעה בכוחה של התקשורת"
(עדכון) - יו"ר ההסתדרות מאיים להשבית את המשק אם לא ימולאו הדרישות ■ בינתיים בציבור: ביום א' תתקיים הפגנה מול משרד רה"מ תחת הסלוגן "ביבי מחלק את ישראל לעשירים ועניים"
הדופלקס - ברחוב גבעת קנדה שבשכונת גילה - הינו בגודל 198 מ"ר עם 3 מרפסות
מדובר בפרויקט אותו מקדמת חברת משהב כבר כ-12 שנים, במסגרתו ייהרסו 136 יחידות דיור ישנות, ובמקומן ייבנו 220 דירות חדשות
ראש הממשלה ושר השיכון מבטיחים לנו כבר יותר משנה שהם יורידו את מחירי הדירות
מועדון הייטק-זון ישווק דירות בפרויקט "אולימפיה בלב" דירות בהנחות של 100-150 אלף שקל ■ דירת 4 חדרים בשטח 113 מ"ר עם מרפסת 15 מ"ר בקומה שלישית, תימכר ב-1.27 מיליון ש'
אחרי שנתיים של עליות מחירים חדות, גם 2011 נפתחה בעלייה רוחבית במחירי הדירות המבוקשים בכל האזורים ■ והתשואות? הן נעות סביב ה-3.5% ברוטו במרבית הערים
תמיד הם שם: 2-3 דיירים ניצבים בדרכו של פרויקט פינוי-בינוי ומעכבים את מימושו ■ אבל יש גם צד שני למטבע: חוק הדייר הסרבן מוביל לתביעות אבסורדיות של חסרי כל ■ מדוע בית המשפט משתף פעולה עם המגמה הזו, ואיך מפסיקים אותה?
האוצר בדיון בוועדת הכספים: רף הפטור ממס הרכישה יעלה בעקבות הזינוק במחירי הדירות
יו"ר התאחדות הסטודנטים הארצית: תומך במאבק נגד התייקרות המחירים במשק ■ "אנו דורשים פתרון אמיתי ולא קוסמטי לבעיית הדיור ולעצירת השתוללות המחירים"
הנכס: דופלקס 200 מ"ר ברחוב בבלי 40-42 בשיכון בבלי בת"א ■ המחיר: 5 מיליון שקל ■ שווה או לא?
אם בוחנים את 2010 על-פי משקלי המדד החדשים, האינפלציה גבוהה בהרבה מ-2.7%
אם מינהל מקרקעי ישראל לא ישחרר קרקעות, ב-2011 תגיע הקטסטרופה ■ הכדור במגרש של נתניהו ואטיאס, שייפגשו מחרתיים בעניין הרפורמה במינהל מקרקעי ישראל
ב-2009 נדרשו 118 משכורות לרכישת דירה ■ היקף המשכנתאות הוכפל לעומת 2005 ■ משרד השיכון מזהיר: רוכשי הדירות בפוטנציה לא מצליחים אפילו לצבור מספיק הון עצמי התחלתי ■ הכתובת על הקיר: "בעלי המשכנתאות מתקשים לעמוד בהחזרים"
ניסים בובליל: "הפעולות שנוקט האוצר מיועדות ליצור בלבול בקרב הרוכשים ומצג שווא כאילו המחירים עומדים לרדת. צריך לשבת ולמצוא פתרונות מיידים לבעית המחסור בדירות"
הפרוטוקולים של בנק ישראל חושפים: חלק מחברי הנהלת הבנק הביעו ספקות באשר לצורך בהמשך רכישות המט"ח ■ בנק ישראל שוקל להגביל שוב את המשכנתאות
בנק ישראלדירות יד שנייההמומלצותנדל"ן: נדל"ן למגוריםנדל"ן: מימוןנדל"ן: עסקאות נדל"ןנדל"ן: השקעות נדל"ןעסקה בשבועקבלניםשוק הדיור