תרבות

אוכל

כתבות אחרונות

 
''דלעת השטן'' / צילום: דניאל לילה

המסעדה הזאת כבר בת 15, ועדיין מרגישה הכי רלוונטית שיש

מה צריך יותר מביסטרו קלאסי עם מנות קבועות שמבוצעות היטב, תוך התחשבות בעונתיות, ובעיקר – בהנאה המלאה של הסועד

מרב סריג 24.07.2025
דג מרוקאי / צילום: אסף קרלה

המסעדה הזו היא הדבר הכי קרוב למישלן שיש לנו - וזה מורגש בכל ביס

האוכל הכי נוגע ומתקשר ב"היבה" הוא זה שקשור לשורשים של השף ולבית המרוקאי שממנו הוא מגיע • הכל מדויק ומלוטש - ואיזה שואו

מרב סריג 17.07.2025
מלגו ומלבר / צילום: רן בירן

השעות המתות של המסעדות נהפכו לשעות הכי יציבות

המלחמה דחפה יותר ויותר מסעדות להפוך את ההפי האוור (16:00-19:00) לשעות פעילות, מניבות ושמחות מאוד - להן ולסועדים

מרב סריג 10.07.2025
ספגטי ארבייטה / צילום: בנצי ארבל

בלי פוזה ובמחיר משתלם: מסעדה איטלקית תל אביבית ששווה ביקור

ב"טברנה רומאנה" אף אחד לא בא להמציא את הגלגל, רק להציע אוכל טעים ומספק שלפעמים אף עולה על הציפיות • המחירים הם חלק מהפאן

מרב סריג 03.07.2025
שניצל ב''סזאר'' / צילום: אמיר מנחם

מהכרמל ועד רחובות: ארבע מסעדות שמצליחות לרגש גם בתוך קופסה

ההנחיות שהשתנו גם השבוע מרגע לרגע לא סייעו לענף המסעדנות, השברירי ממילא • עד שנהיה בטוחים, הנה ארבעה משלוחים מחיפה, תל יצחק, רחובות והוד השרון, שיעשו לכם טוב בלב ובבטן

מרב סריג 27.06.2025

מתגעגעים למסעדות? 5 המלצות למשלוחים אסייתיים מצוינים

הקלאסיקה מהאייטיז, ההודית האלמותית, היפנית שמקפידה, ביס מוייטנאם והפתעה קוריאנית • החזית מול איראן סגרה את המסעדות (שוב), אבל המשלוחים והטייק אווי עוזרים להחזיק את הראש מעל המים

מרב סריג 19.06.2025
ענר בן רפאל־פורמן / צילום: אסף קרלה

אחד השפים המוערכים בארץ פותח מסעדה כיפית ונינוחה, לא תבואו?

ענר בן רפאל־פורמן, השף והבעלים של "תריסר", פתח את "תלם", שמציעה אוכל ים תיכוני משובח כמו שהוא יודע, רק פחות מעונב

מרב סריג 12.06.2025
אנטריקוט על העצם / צילום: איתמר גינזבורג

נתח של ק"ג, צלחת לוהטת ושני רטבים בצד: הסטקייה שעושה כבוד לעבר

מי שהתגעגע למסעדת בשר קלאסית שעושה הכול לפי הספר, ימצא את מבוקשו ב"גריל רום" במלון דן בתל אביב • החודש הושק בה בראנץ' שבת

מרב סריג 05.06.2025
צלעות טלה / צילום: אנטולי קרינצקי

בשביל צלעות הטלה האלה שווה להגיע למסעדה הכשרה ברחובות

מסעדת השף ברחובות כבשה שומרי כשרות וחילונים, משפחות וצעירים, פודיז וחובבי יין - בעיקר כי שום דבר לא נעשה בה כלאחר יד

מרב סריג 29.05.2025
סלט אבטיח ופטה / צילום: מרב סריג

המחלבה שכולם מדברים עליה מזכירה כמה כיף זה גבינות טובות

"פלורה" הצעירה ביישוב לוטם מציעה גבינות נהדרות ואוכל שמחמיא להן • שווה לבקר לקראת שבועות – ויש גם פסטיבל עם מטעמי האזור

מרב סריג 22.05.2025
טרטר דג אווסה / צילום: חיים יוסף

המסעדה שכולם מדברים עליה: שימו בצד כל מה שידעתם על אוכל אתיופי

שימו בצד את כל מה שחשבתם על אוכל אפריקאי בכלל ואתיופי בפרט - "סטודיו גורשה" פותח את הראש למטבחים אחרים ונפלאים

מרב סריג 15.05.2025
דג שלם בגריל / צילום: רוי גיא, אפולו

הומאז' לשנות ה-90: מסעדת דגים שמחזירה את הקסם של ת"א הישנה

שולחנות נירוסטה, מוזיקה ישראלית, קרם בוואריה, צ'ייסרים של אוזו, כפכפים, שמח: הבאזז שקדם לפתיחת מסעדת הדגים בהחלט מוצדק • תמורה טובה לכסף, פינה חדשה עם אוכל שלא קורע את הכיס

מרב סריג 08.05.2025
לוקוס / צילום: אסף קרלה

דווקא עכשיו ודווקא כאן: הישראלי מעוטר המישלן עושה פיין דיינינג בתל אביב

גל בן–משה, השף של "פריזם" בברלין ושל "פאסטל" התל אביבית, מציג באחות היוקרתית והאלגנטית "גרייס" ארוחת טעימות בת 10 מנות, עם תוכן וניחוחות הישר מאירופה

מרב סריג 01.05.2025
טרטר אינטיאס על העצם / צילום: אסף קרלה

אין ים בצפת, אבל יש טרטר דג: המסעדה המפתיעה של הצפון

בר היין 26.8, שממוקם במלון הבוטיק כנען בצפת, מתבסס על תוצרת שגדלה עד 26.8 קילומטר ממנו • התוצאה: אוכל מאופק וטעים

מרב סריג 24.04.2025
שי–לי ליפא. ''הלכתי על הדברים הכי פופולריים ביוון'' / צילום: אמיר מנחם

מתכונים שאפשר לתקתק: שי–לי ליפא פונה לשוק האמריקאי דרך האוכל היווני

אשת האוכל שכבר כבשה את הקהל הישראלי חלמה להוציא ספר בישול בארה"ב • אחרי דחייה נוכח הבן שמשרת בעזה היא יצרה ספר מהמטבח היווני, שגדלה עליו, עם מנות פשוטות ונהדרות שקל להכין בבית

מרב סריג 17.04.2025
חמוסטה ים / צילום: בן יוסטר

השף של "וינונה פוראבר" נכנס למטבח הכשר ולא מפספס

הכשרות של "רובע א'" החדשה לא מונעת מאביתר מלכה להיות מי שהוא: שף יצירתי שמדלג בין ז'אנרים ויוצר מנות מעולות ולא מתאמצות מדי

מרב סריג 10.04.2025

   123456789   

   נמצאו 129 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 9