דוח אמון
2019
עמוד הבית > תגיות כלליות > ביקורת מסעדות

ביקורת מסעדות בחדשות

סוכן חדשות
 
קרפצ'יו פלמידה, קפה איטליה / צילום: איל יצהר, גלובס
ביקורת מסעדה: האם הפשטות של "קפה איטליה" עדיין מנצחת?
"קפה איטליה" משחקת כבר שנים על משבצת האיטלקייה המודרנית שאינה שוכחת את תפקידה המסורתי • ביקור חוזר בודק אם היא עדיין שומרת על הרמה
  
 
בית קנדינוף/ צילום: שרית גופן
מסעדת בית קנדינוף ביפו העתיקה
בית קנדינוף הוא יופי של מקום לאכול בו, תרתי משמע • חלל ענק ויפהפה ביפו העתיקה עם שירות מצוין ואוכל טעים • רק שירגיעו קצת באגף ה"זה עם זה עם זה וגם זה" בכל מנה
  
 
פריקסה טונה / צילום: גל וולובסקי פרידמן
ביקורת מסעדה: נגרוני מושלם וסושי ללא טהרנים במוג'ו נקסט דור בנתניה
מוג’ו, האסייתית בסנטר פולג בנתניה, כל–כך מצליחה, שלא מזמן נולדה לה אחות קטנה: "מוג'ו נקסט דור" • היא אולי לא שווה שתגיעו אליה במיוחד ממרחקים, אבל היא מתאימה בדיוק לרגע הזה שיצאתם רעבים מאיקאה
  
 
סלט פנצנלה/ צילום: חיליק גורפינקל
פיצריית תלפיות בחיפה: מתי "מקום" הופך ל"מתחם"?
השם “פיצריית תלפיות” קצת מטעה, כי יש כאן הרבה יותר • בעצם לא הרבה, אלא בדיוק מה שצריך
  
 
המבורגר עם חלפניו מטוגן/ צילום: איל יצהר
מפתיע, מוזר, מופרע ונהדר: להמבורגרים המעולים ב"פרוזדור" יש שמות יצירתיים ותוספות מוגזמות
ההמבורגרים ב"פרוזדור" בתל אביב יצירתיים מאוד • גם בשמות ("עשן קדוש", "משה, השתגעת לגמרי") וגם בתוספות - מגבינות ועד סלט אבוקדו
  
 
מסעדת לירי לאונג’/  צילום: דניאל לילה
געגועיי לאסתי הספרנית: לירי לאונג' - מסעדה קלאסית ונעימה שהיא מחווה לספרייה
מסעדת לירי לאונג' החדשה ברשפון, שהיא גם ספרייה פעילה, היא הפתעה נעימה • האוכל הגון, השירות אדיב והאווירה מרחיבת דעת
  
 
צ'ילי קון קרנה / צילום: אנטולי מיכאלו
נווה מדבר מקסיקני: ארוחת הצהריים במסעדת "אואזיס" היא אחלה בילוי שובר שגרה
לאחרונה נפתחה "אואזיס" של השפית רימה אוליברה גם לצהריים, והתפריט קטן ומגרה • תפריט הערב מפלרטט עם המטבח המקסיקני, בצהריים הוא כמעט קלאסי
  
 
קישואים ממולאים באורז וצימוקיםברוטב יוגורט/ צילום: איל יצהר
השורדת: מסעדת אולימפוס היוונית-יהודית היא עדיין הדבר האמיתי
אולימפוס, השריד האחרון לשושלת מפוארת של מסעדות יוונית–יהודיות, כבר בת 90, וכמעט שום דבר לא השתנה בה. פשוט אוכל מצוין
  
 
סינטה במילוי עלי גפן חומוס וסלט פריקי/ צילום: עיסאם חרט'ביל
ביקורת מסעדה: לונא היא מסעדה ערבית מודרנית עם נגיעות של שלמות
מסעדת לונא בנצרת אומנם ממוקמת בקניון, אבל לא לטעות: מדובר במסעדה מצוינת, ששווה לנסוע אליה במיוחד
  
 
סלט עגבניות עם עם גבינת  הטולום וחלמון ביצה  והעשבים של רושפלד / צילום: איל יצהר
רושפלד להמונים: ארוחה עייפה ב"קפטריה" בקניון האופנה
"קפטריה", המקום החדש של יונתן רושפלד, מצדיק עיסוק חוזר במי שכבר נטחן לעייפה • האוכל בסדר, אבל מרושפלד מצפים ליותר • ביקורת מסעדה
  
 
טורטליני ממולאים עלי בר ואפונת שלג / צילום: יאיל יצהר
ביקורת מסעדה: "שחקי שחקי" היא אחלה שיחוק - ויקרה רצח
“שחקי, שחקי” בת"א היא יופי של מקום, גם אם המחירים מתכתבים יותר עם “על השחיטה” של ביאליק מאשר עם שירו של טשרניחובסקי
  
 
קורנביף/ צילום: איל יצהר
הכי לא "בר 51": המסעדה החדשה של מושיקו גמליאלי מסקרנת וטעימה
המסעדה "בר 51" נפתחה רק לפני כמה שבועות בתל אביב, וכבר מסתמנת כלהיט • מדובר במקום שמח, אנרגטי וסקסי לאללה, ואם ישמור על רמתו הגבוהה של האוכל, צפויים לו, ולנו, ימים יפים
  
 
כרובים צלויים / צילום: דניאל לילה
לא משנה מקום: מסעדת "ג'ורג' וג'ון" במלון דריסקו מגישה מנות גדולות ומפתיעות
"ג'ורג' וג'ון" במלון הבוטיק דריסקו, למדה מהשגיאות של זו שעל חורבותיה הוקמה • התוצאה: יופי של מסעדה לבקר בה, עם או בלי אורחים מחו"ל
  
 
פסטה אורקייטה ברוטב ראגו ברווזים/ צילום : אורלי אלקלעי
מתכתבת עם סביבתה: "רוברטה" בפרדס חנה מצליחה להיות עדכנית וגם קלאסית
"רוברטה" האיטלקייה של פרדס חנה–כרכור גייסה לשורותיה את השף עידו פיינר (אקס "מול ים" ו"גאריג"), ולהיפסטרים הייתה אורה ושמחה • ביקורת
  
 
מסעדות איגרא רמא / צילום: אנטולי מיכאל
לטרוף את העיר: המסעדות המסקרנות שנפתחו השנה בת"א
מנות ים טריות בפשטות מתוחכמת, אוכל מהיר עם טוויסט שראוי לככב באינסטגרם ומסעדה מסורתית וביתית שזוכה לזווית חדשה ולביצוע של מטבח שף • בדיקת "ליידי גלובס"
  
 
אופא./ צילום.: חיליק גורפינקל
מסעדת אופא מומלצת לא רק לטבעונים אלא לכל מי שאוהב... אמנות
המנות במסעדת אופא הן עבודות אמנות קטנות, תערוכה שאת עבודותיה מותר לאכול. זה טעים מאוד, אבל לא באופן יצרי או מנחם • ביקורת
  
 

   12345    >

   נמצאו 69 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 5