עמוד הבית > תגיות כלליות > ביקורת מסעדות

ביקורת מסעדות בחדשות

סוכן חדשות
 
סשימי / צילום: אנטולי מיכאלוב
מסעדת אונאמי: לא מקורית ולא חדשנית אבל מקצוענית
אונאמי היא עדיין המוסד שהייתה לפני עשור או שניים. מוסד רציני, מכובד, לא מקורי או חדשני, כדרכם של מוסדות שכאלה, אלא מקצועני, מסודר ובעיקר - וזה כמובן החשוב מכל - כזה שמספק את הסחורה. וזה, כידוע, כל מה שאנחנו רוצים
  
 
סשימי פלמידה /צילום: איגרא רמא
איגרא רמא היא אחת המסעדות החכמות שנפתחו כאן כבר שנים
לא בהרבה מסעדות אתה יכול להכריע שמקצה הקינוחים הוא החלק הטוב של הארוחה ● בדרך כלל, גם כשזה טוב מאוד, זה לא באמת מעניין ● לא כאן. גם הנפילות הקטנות נסלחות לנוכח ההצלחות וההברקות ● ביקורת
  
 
סשימי אינטיאס של אילן פרון במסעדת תלפיות / צילום: אילן פרון
לקצץ בבשר החי: יותר ויותר מסעדות מוותרות על בשר
יותר ויותר מסעדות, לאו דווקא חלביות או דגיות, מוותרות על בשר, מטעמי בריאות או מצפון ● רק השנה נפתחו קרוב למספר דו-ספרתי של מסעדות כאלה, והן זוכות לאהדת הקהל וגם לשבחי המבקרים
  
 
אסתר / צילום: איל יצהר
פקפקתי אם ביהוד יכולה להיות מסעדה כל-כך טובה. אבל יש
שמה של מסעדת אסתר ביהוד הולך לפניה, אבל קצת פקפקתי אם ביהוד יכולה להיות מסעדה כל-כך טובה כמו שמספרים. מתברר שכן ● ביקורת
  
 
מסעדת זאדה / צילום: איליה מלניקוב
הקבאב של מסעדת "זאדה" מנומס מאוד. לא מספיק עז טעם
"זאדה" במלון דריסקו החדש מעוררת ציפיות גדולות, אבל בתום כל ההתרגשות, נשארים עם אוכל טורקי-עות'מני שפוזל יותר מדי לצרפת ● ביקורת מסעדה 
  
 
טנקה / צילום: איל יצהר
מסעדה | אוכל יפני מצוין וחטיפים מוזרים ומדליקים
"טנקה" אינה בדיוק מסעדה, וגם לא מעדנייה, אלא גם-וגם, אבל מה שבאמת מפתיע בה הוא האוכל
  
 
המבורגר קום איל פו/ צילום: אפיק גבאי
אוכל ברים משובח: בושוויק שווה ביקור, ולא בגלל הקוקטיילים
אנשי האימפריאל חברו לאביבית פריאל-אביחי, השפית הוותיקה החתומה בשנים אחרונות על האוכל באוזריה ואוזריה נקסט דור בשוק לוינסקי האהוב ● והיא בהחלט מספקת את הסחורה ● האוכל כאן מצוין ● טוב מספיק כדי לבקר בבושוויק גם אם אינך חובב קוקטיילים ● ביקורת
  
 
30 שנה, 24 שעות / צילום: יחצ
בוקר וערב עם (ובלי) רביבה | ספר חדש של "רביבה וסיליה"
עשר שנים אחרי שיצאה אסופת הקינוחים של "רביבה וסיליה", רואה אור ספר המתכונים החדש: "30 שנה, 24 שעות" ● ביקורת 
  
 
בלאגן משןק עכו / צילום:  אפיק גבאי
יעד נועז במסגרת הרנסנס של המטבח הערבי החדש: מסעדת "לוקס" בחיפה
עושה רושם שחובבי האוכל הערבי יכולים לציין לעצמם יעד חדש וקל להגעה, ובעיקר מגוון ומרתק ● משום שלצד האוכל המסורתי (יחסית) של רולא, עלאא מוסא ממש לא פוחד להעז ● ביקורת מסעדה
  
 
מסעדה - חוות צוק / צילום:נתנאל ישראל
חוות צוק שומרת על מעמדה כמסעדה טובה מאוד
שינויים בחוות צוק ברמת אביב: המעדנייה והאטליז נדדו לחנות סמוכה, משהו מרוח הנעורים הפרועה קצת נעלם, אבל האוכל נשאר טוב ● ביקורת מסעדה
  
 
מסעדת קולולו/ צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
אוכל | ראמן מצטיין, וייטנאמית לוהטת והגלידה הטובה בברלין
מסקנות, תובנות והמלצות מביקור קולינרי קצר בבירת גרמניה, אחותה התאומה של תל-אביב
  
 
הוטל דה ויל/ צילום: אנטולי מיכאלוב
תל-אביב מתגעגעת כבר שנים למסעדה צרפתית הגונה כמו זו
אני לא יודע אם ז'אן-לוק גודאר יבוא לבקר, אבל אני נהניתי. ביקור במסעדת "הוטל דה ויל" החדשה
  
 
קן לציפור / צילום: גל קולוג
אוכל | המסעדה שמהווה תגובת נגד לטרנד הבריאות
בעולם שמקדש סופר פוד ו"קלין איטינג", אך טבעי הוא שלפעמים גם לצדיקים גמורים מתחשק לחטוא ● השף גיא גמזו פתח מקום חדש, "נונונו - דירטי דיינינג", שהולך עם המגמה הזאת עד הסוף בלי להתבייש, והוא לא היחיד
  
 
הוטל מונטיפיורי/ צילום: שירן כרמל
מסעדה | הוטל מונטיפיורי כ"כ מקצוענית שלא צריך יצירתיות
ביקור חוזר במסעדת הוטל מונטיפיורי שהשמצתי קלות לפני כמה שנים, מספק חוויה מתקנת. אז גם אני רוצה לתקן
  
 
פירה/ צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
אוכל | כך תכינו את פירה תפוחי האדמה של ז'ואל רובושון
את זכרו של השף ז'ואל רובושון, שהלך באחרונה לעולמו, ראוי לכבד בצלחת פירה, שכה מזוהה עמו ● בין אם בגרסה הקלאסית או בזו הירוקה של פירה אפונה, כתומה של דלעת או אדומה כסלק ● מתכונים לעילוי נשמתו של המנוח
  
 
אישטבח| צילום: איל יצהר
אוכל | הכירו את השמבורכ של מסעדת אישטבח
מסעדת אישטבח בשוק מחנה יהודה מגישה בעיקר מנה אחת: מאפה כורדי-סורי בשם שמבורכ. ולא, זה לא סמבוסק
  
 

   123    >

   נמצאו 38 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 3