ביקורת מסעדות בחדשות

סוכן חדשות
 
לאגר אנד אייל   / צילום: אנטולי מיכאלו
“לאגר אנד אייל", בירות טובות במחיר מצוין. מתברר שאפשר
כשנפתח "לאגר אנד אייל" הייתי בטוח שלא יעברו כמה חודשים והוא ייסגר • וראה זה פלא, המקום לא רק שורד אלא אף משגשג
  
 
פאסטליקוס/ צילום: איל יצהר
מהשורדת ועד החכמה: 7 המסעדות הכי טובות שהמבקר של גלובס אכל בהן השנה
מסעדה יהודית-יוונית שמשמרת מסורת של עשרות שנים, מוסד ירושלמי שאסור לפספס ואיטלקית משודרגת שמצליחה להיות קלאסית ומודרנית באותו ביס • אלה 7 המסעדות שהמבקר של גלובס הכי אהב השנה • שתהיה שנה טובה וטעימה
  
 
קלו גומא - קרם ברולה על בסיס שומשום שחור / צילום: דרור עינב
ביקורת מסעדה: קיטו קאטו, היפנית החדשה ליד דיזנגוף סנטר
עסקיות הצהריים של קיטו קאטו, היפנית החדשה מבית היוצר של השף היפני יאמה סאן, הן טובות אבל סטנדרטיות למדי • בערב מוגשות כאן לא מעט מנות אחרות לגמרי, יקרות ושאפתניות יותר
  
 
ארוחת בוקר במסעדת אלנה / צילום: סיון אסקיו
לעלות צפונה או להישאר במרכז? 3 בראנצ'ים מצטיינים
שלוש ארוחות בראנץ' ששווה לנסוע אליהן במיוחד: מסעדת נחום בעיר התחתית בחיפה, המסעדה שבמלון נורמן וזו של מלון דריסקו בת"א • איך מסעדה חיפאית קטנה מצליחה לתת פייט למלונות הבוטיק התל-אביביים היוקרתיים, ועוד במחירים צנועים של 50-20 שקל למנה?
  
 
ארוחת טעימות במסעדת רוטנברג / צילום: אפיק גבאי
מכפר ראמה ועד אשדוד: 7 המסעדות המשפחתיות שהמבקר שלנו הכי אוהב
הערבית, האיטלקית, ההמבורגרייה וזאת שיש לה קשר מיוחד עם הדייגים • קבלו שבע מסעדות מומלצות במיוחד לבילוי עם המשפחה • רק אל תשכחו להזמין מקום
  
 
המבורגר/ צילום: חיים יוסף
רוברטה'ס בורגר בהרצליה: גם שפים רציניים פותחים לאחרונה המבורגריות, וחובבי הז'אנר מרוויחים
בשנים האחרונות נוטה הכף לטובת אוכל הרחוב המהיר והזול ולרעת ה"פיין דיינינג" • הרבה מסעדות נסגרות, ואינספור מזללות רחוב נפתחות, חלקן מעניינות לא פחות. למשל, רוברטה'ס בורגר בהרצליה
  
 
מסעדת פימפינלה/ צילום:איל יצהר
מסעדה | פנינה בשוק לוינסקי שהייתה טובה והפכה למצוינת
תפריט חדש בפימפינלה בדרום תל-אביב • האוכל היה בסדר גמור גם קודם, אבל בגלגול הנוכחי הוא מצוין
  
 
שורט ריבס / צילום: אנדרו מלקובסקי
הארוויס: מסעדת הבשרים הכשרה שהפתיעה לטובה
בשביל פלטת הבשרים של הארווי'ס, המתמחה בז'אנר המעושנים, שווה לנסוע במיוחד לירושלים, וגם בעבור האסאדו שלה
  
 
קרפצ'יו פלמידה, קפה איטליה / צילום: איל יצהר, גלובס
ביקורת מסעדה: האם הפשטות של "קפה איטליה" עדיין מנצחת?
"קפה איטליה" משחקת כבר שנים על משבצת האיטלקייה המודרנית שאינה שוכחת את תפקידה המסורתי • ביקור חוזר בודק אם היא עדיין שומרת על הרמה
  
 
בית קנדינוף/ צילום: שרית גופן
מסעדת בית קנדינוף ביפו העתיקה
בית קנדינוף הוא יופי של מקום לאכול בו, תרתי משמע • חלל ענק ויפהפה ביפו העתיקה עם שירות מצוין ואוכל טעים • רק שירגיעו קצת באגף ה"זה עם זה עם זה וגם זה" בכל מנה
  
 
פריקסה טונה / צילום: גל וולובסקי פרידמן
ביקורת מסעדה: נגרוני מושלם וסושי ללא טהרנים במוג'ו נקסט דור בנתניה
מוג’ו, האסייתית בסנטר פולג בנתניה, כל–כך מצליחה, שלא מזמן נולדה לה אחות קטנה: "מוג'ו נקסט דור" • היא אולי לא שווה שתגיעו אליה במיוחד ממרחקים, אבל היא מתאימה בדיוק לרגע הזה שיצאתם רעבים מאיקאה
  
 
סלט פנצנלה/ צילום: חיליק גורפינקל
פיצריית תלפיות בחיפה: מתי "מקום" הופך ל"מתחם"?
השם “פיצריית תלפיות” קצת מטעה, כי יש כאן הרבה יותר • בעצם לא הרבה, אלא בדיוק מה שצריך
  
 
המבורגר עם חלפניו מטוגן/ צילום: איל יצהר
מפתיע, מוזר, מופרע ונהדר: להמבורגרים המעולים ב"פרוזדור" יש שמות יצירתיים ותוספות מוגזמות
ההמבורגרים ב"פרוזדור" בתל אביב יצירתיים מאוד • גם בשמות ("עשן קדוש", "משה, השתגעת לגמרי") וגם בתוספות - מגבינות ועד סלט אבוקדו
  
 
מסעדת לירי לאונג’/  צילום: דניאל לילה
געגועיי לאסתי הספרנית: לירי לאונג' - מסעדה קלאסית ונעימה שהיא מחווה לספרייה
מסעדת לירי לאונג' החדשה ברשפון, שהיא גם ספרייה פעילה, היא הפתעה נעימה • האוכל הגון, השירות אדיב והאווירה מרחיבת דעת
  
 
צ'ילי קון קרנה / צילום: אנטולי מיכאלו
נווה מדבר מקסיקני: ארוחת הצהריים במסעדת "אואזיס" היא אחלה בילוי שובר שגרה
לאחרונה נפתחה "אואזיס" של השפית רימה אוליברה גם לצהריים, והתפריט קטן ומגרה • תפריט הערב מפלרטט עם המטבח המקסיקני, בצהריים הוא כמעט קלאסי
  
 

   12345    >

   נמצאו 78 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 5

צרו איתנו קשר *5988