עמוד הבית > תגיות כלליות > ביקורת מסעדות

ביקורת מסעדות בחדשות

סוכן חדשות
 
ברוט, אוכל שרק נראה פשוט / צילום: יח"צ חיים יוסף
מסעדה | ברוט: מהחשובות והמעניינות שהיו כאן אי פעם
"ברוט", שהוא בר יין אבל גם מסעדה מעניינת, מוכיח שאפשר גם להביט פנימה, אל נופי ארצנו ויבולה, ולא רק אל מעבר לים, ולהגיע לתוצאות
  
 
קוצ'ינה הס 4 / צילום: הילה פלר
מסעדה | מאוכל פועלים משודרג למסעדה איטלקית מן המניין
"קוצ'ינה הס" היא לא רק אחת המסעדות הכי רומנטיות ואווירתיות בתל-אביב, אלא גם הוכחה ניצחת שאין תחליף לאוכל קלאסי, פשוט וברור ● ביקורת אוכל
  
 
 “בורקס” מקומי שכאן מולא במנגולד, בצל ושום / צילום: ענת קירצ'וק
מסעדה | השישברק לבדו הוא סיבה מספיק טובה לרוץ לרשטא
אם אתם זקוקים להוכחה נוספת לפופולריות ההולכת וגואה של המטבח הערבי בקרב סועדי ארצנו, נסו להשיג שולחן בשבת במסעדה החדשה מהכפר עין ראפא שליד ירושלים
  
 
קיטשן מרקט /  צילום: איל יצהר
מסעדה | "קיטשן מרקט": רחוק, רחוק למדי, אבל לא מספיק
השירות המצוין, הנוף המרהיב וכן, גם האוכל הטעים מאוד והמושקע הם לא דברים לזלזל בהם ● רק צביטה קטנה בלב מערב לא מושלם לגמרי
  
 
מוטפאק / צילום: איל יצהר
מסעדה | הפודי'ז של ת"א כבר עומדים בתור במוטפאק
זה חטא לקרוא לשווארמה של מוטפאק בשם הזה, כמו של כל השווארמות הרגילות שאין להן שום קשר ליצירת המופת הזו ● ביקורת מסעדה
  
 
אנה / צילום: נועם פריסמן
מסעדה | ארוחות חלביות טעימות בבית אנה טיכו בירושלים
אווירה מיוחדת, מבנה יפהפה וארוחות חלביות טעימות וכיפיות ● מסעדת אנה בבית אנה טיכו בירושלים, לא רק בשבועות
  
 
ארציאלי. מעמיסים אינספור תוספות. לרגע זה נראה מוגזם ומופרך, עד שטועמים / צילום: איל יצהר
אוכל | פיצה ארציאלי נראית לרגע מופרכת. עד שטועמים
מעולם לא נתקלתי בבצק פיצה עבה שערב לחכי ● לפחות עד עכשיו
  
 
מזללת כרמל / צילום: אנטולי מיכאלו
מסעדה | מה לשים בפיתה? כרמל משדרגת את הטרנד הבצקי
המצטרפים החדשים לטרנד הלוהט "הכול בפיתה" הם האחים קיצ'ס, בעלי "דה באן" האסייתית, שפתחו לידה מזללת פיתות בשם כרמל
  
 
כדורי ארנצ'יני / צילום: יח"צ
מסעדה | איטליאנו דה לה קוסטה: איטלקית בגוון מזרח תיכון
פיצת סיניה, ברוסקטת סרדינים וסלט פאתוש איטלקי ● כמה לא שגרתי, ככה טעים
  
 
מנסורה / צילום: איל יצהר
מסעדה | עם קצת שיוף בשירות, מנסורה היא יופי של מקום
מסעדה צריכה איזה מגע קסם בלתי ניתן להסבר כדי לצלוח את מחסום השנה הראשונה - ולמנסורה בתל-אביב יש מכל אלה ואפילו בשפע
  
 
גפילטע דור 2.0 / צילום: איל יצהר
אני כאן בגלל הגפילטע: "לוינסקי 50" בת"א מצוינת
מוצק, אולי טיפה מוצק מדי, אבל בקטנה, כמעט חריף, או לפחות מתובל כמו שצריך - ובעיקר טעים לאללה
  
 
קוקטיילי "דה אמריקן דרים" ו"רוקי  בלבואה" / צילומים: דור קדמי, גלעד לבנת, איריס פיירס
מסעדה | המקום האידיאלי למי שלא דופק חשבון לבריאות שלו
ב"מוטל" החליטו לשלב באופן מוגזם שתיים מהנאות החיים: אוכל לא בריא עם אלכוהול לא בריא באותה מידה ■ קיצוני, אבל טעים לאללה ■ ביקורת
  
 
אלח'יאט / צילום: חיליק גורפינקל
הייתי בחומוסייה בלי לאכול חומוס, וכן, זה היה נפלא
החיפוש הנצחי אחרי חומוס טוב מביא לא פעם למקומות שונים ומשונים ■ הפעם הוא הוביל אותי לחומוסיית אלח'יאט בתרשיחא
  
 
מגוון מנות / צילום: דני גולן
מסעדה | אקזוטיקה יפנית בלב המאפליה התל-אביבית
אוקינאווה היא סושייה ומסעדה יפנית סבירה בהחלט. אחת מני ים. לא מסעירה, אבל גם לא מעליבה כמו שכמה וכמה סושיות תל-אביביות יכולות להיות
  
 
ק־פה האנוי / צילום: איל יצהר
מסעדה | בין סלט שהפך למרק חריף, לבאן-מי גס ומדליק
בק-פה האנוי הווייטנאמית, תוספת אופנתית לגל האסייתי, אומנם מעגלים פינות פה ושם, אבל הביקור בשירותים מפצה על הכול ■ ביקורת
  
 
מעדלה / צילום: אפיק גבאי
בשלנית זקנה בגוף של גבר צעיר: ביקור נהדר ב"מעדלה" בעכו
פירוש שמה של מסעדת "מעדלה" העכואית הוא "בשלנית ביתית" ■ אבל מאחורי המנות הפשוטות למראה ניכרת ידו הטובה של טבח נהדר ■ ביקורת
  
 

   1    >

   נמצאו 16 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 1