ביקורת מסעדות

כתבות אחרונות

 
קארי אדום של נדב ודניאל, שמתבסס על חלב קוקוס ומחית בתוספת דג מטוגן, טופו או שרימפס / צילום: איליה מלניקוב

לא צריך לנסוע לתאילנד: אפשר פשוט לקבל הביתה קארי משובח ממסעדת שף

שלל המשלוחים שמנחמים את המבודדים ויושבי הבית גדול כיום מתמיד • להם נוסף בתקופה האחרונה גם גל של מארזים וחומרי גלם, שעד לאחרונה היה אפשר למצוא רק במסעדות שף. אחד הכוכבים בגזרה הזו הוא הקארי התאילנדי

רועי ירושלמי 07.11.2020

יש לא מעט פיצות בתל אביב, אבל זאת טובה ממש

אם בשאר מסעדותיו עושה צביקי עשת עבודה הגונה פלוס (וזה המון), בפיצה הוא ממש מצטיין • יש לא מעט פיצות טובות בתל אביב, אבל האקסטרה ב"פיצה גרינברג" הוא בדמות המקצוענות של עשת • ביקורות משלוחים, תת-מדור חדש

חיליק גורפינקל 31.10.2020
מרכז התרבות "דה יאפא" / צילום: אפיק גבאי

אוכל יפואי. כן, יש דבר כזה, וכדאי להכיר אותו

יפו מרימה ראש בזמן האחרון: מרכז תרבות וקולינריה לצד מסעדות חדשות, תוך גיבוש זהות של המטבח היפואי • יש דבר כזה, מתברר, והוא שונה מהמטבח הערבי של הצפון, המוכר יותר • זוהי יפו, ילדה

רועי ירושלמי 27.08.2020
פנקוטה תירס ששודכה לפופקורן מקורמל  / צילום: ניצן רובין

בים בם בום: איך הפך התירס לאבוקדו החדש

אחרי הקורונה יהיה גל של מסעדות יוקרה, מתנבא השף שחף שבתאי, ורואה במסעדה החדשה שלו, סנונית ראשונה • אחד הכוכבים בתפריט הוא התירס, שעכשיו בשיאו • גם בגרסת פנקוטה תירס עם פופקורן מקורמל

רועי ירושלמי 13.08.2020
איתי סונמז ובנצי אמון, בעלי מסעדת לוקום / צילום: איל יצהר, גלובס

מחווה לברים הישנים של טורקיה, דווקא פה ביפו

בטורקיה החדשה, זו של ארדואן, מקומות שמגישים אלכוהול עם מזטים ליד, הם זן נכחד • אחד כזה פורח דווקא אצלנו • צמד שפים, עולים חדשים מאיסטנבול, פתחו מקום של ארוחות בוקר טורקיות וגם מזטים ליליים, במחווה לברים של המולדת הישנה

רועי ירושלמי 01.08.2020
צדפות ב Popular - הגרסה האלגנטית, עם קרח ולימון / צילום: Ariel Efron

כך הפכו האויסטרים לסמל סטטוס בורגני

אויסטרים הולכים נהדר עם שמפניה ומותרות בכלל וכמותם הם סמל לדקדנס • עכשיו בדיוק העונה והאווירה

רועי ירושלמי 14.03.2020
"הברברי" / צילום: איל יצהר

הייתי בגן עדן: זאת הפיתה הכי טובה שתאכלו. והיא נמצאת בתחנת דלק

פיתת הבשר הכי טובה בארץ נמצאת בתחנת דלק בראשון לציון • "הברברי" של סלים ז"ל ובנו דני חזרה מיפו, וזהו אירוע קולינרי קוסמי

חיליק גורפינקל 07.03.2020
המנות של מסעדת שיינע / צילום: אפיק גבאי

בשיינע, האווירה לא באה על חשבון האוכל

במסעדת הגורמה שיינע האווירה רומנטית והאוכל מפואר ועדין - לפעמים יותר מדי

חיליק גורפינקל 22.02.2020
המטבח המגוון של טוקיו /  צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

ממסעדת מישלן ועד ארוחה ב-32 שקל: סיבוב קולינרי בטוקיו

למרות וירוס הקורונה, טוקיו ממשיכה להתכונן לבום תיירותי ומאוד אולימפי בקיץ הקרוב • המלצות לאיפה כדאי לאכול • פרויקט מיוחד

אביטל ענבר 15.02.2020
מעורב ים/  צילום: דוברות הטכניון

מסעדת סאטיה - שווה ביקור וגם נסיעה מיוחדת לירושלים

במסעדת סאטיה הירושלמית האוכל עדכני, קלאסי ומקומי, אך לא יותר מדי • וזה פוגע בול, או קרוב

חיליק גורפינקל 01.02.2020
מסעדת אנימאר צ'ירשי דלעת וביצה רכה / צילום: ספיר קוסא

טעם וריח ולא רק יצירתיות לשמה - ביקור במסעדת אנימאר

במסעדת אנימאר, שנפתחה היכן ששכנו מסעדת רפאל, ואז הולה, האוכל נשען על טעמים מקומיים המעובדים ביד אמן ליצירות עכשוויות

חיליק גורפינקל 18.01.2020
קרפעלך/ צילום: איל יצהר

מסעדה: אם יש לכם נשמה אסור לכם לפספס את המקום הזה

שקלתי לא לספר לכם על מסעדת נטשקה בשוק לוינסקי, אבל זו הרי חובתי • אז בואו לשם, אבל בואו בשקט, ובבודדים - אחרת, האישה במטבח תקרוס, ותסגור

חיליק גורפינקל 04.01.2020
ביצים עלומות על פריז־ברסט לארוחת הבוקר. / צילום: מיכל לופט

רביבה קטנה ויוקרתית: מסעדה שהיא קלאסיקה בפרשנות מודרנית וצילחות מרהיב

32 שנים אחרי שרביבה אפל פתחה קונדיטוריה קטנה ברמת השרון, וכעשור אחרי שהתמקמה בפארק צמרת, נפתחה מסעדת עילית הנושאת את שמה

רועי ירושלמי 28.12.2019
נאם טוק / צילום: איל יצהר

מבנגקוק באהבה: המסעדה התאילנדית בשוק הכרמל שווה כל שקל

איסאן היא לא רק תוספת מבורכת לסצנת האוכל האינסופית של שוק הכרמל, אלא גם לזו של תל-אביב וישראל בכלל

חיליק גורפינקל 14.12.2019
ראשית המסיק בכרם פתורה / צילום: ערן כהן

ראש וראשון: שמן הזית הכי טרי, ראשון למסיק

לצרפתים יש את הבוז'ולה, היין הצעיר הראשון של הבציר, ולנו יש ראשון המסיק, שמן הזית הטרי של תחילת המסיק • במסעדת רוברטה וינצ’י עושים לו כבוד

רועי ירושלמי 07.12.2019
טארט פיסטוק / צילום: באדיבות מיכאל ביסטרו

אלופת פיקוד הצפון: שווה להרחיק עד ביסטרו מיכאל

ביסטרו מיכאל שבמושב לימן, מֶכָּה של הצימריסטים הישראלים, היא מסעדה ששווה להרחיק עד הגליל במיוחד בשבילה

חיליק גורפינקל 30.11.2019

   1234567   

   נמצאו 98 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 7

צרו איתנו קשר *5988