עמוד הבית > תגיות כלליות > ביקורת מסעדות

ביקורת מסעדות בחדשות

סוכן חדשות
 
ניוקי ריקוטה וקצח  מנגולד וכרישה,/ צילום: איל יצהר
מסעדת בבי היא יופי של מקום לרדת אליו בנעלי בית
במסעדת בבי, האוכל הביתי עם השפיץ והאירוח הלבבי בלי ה"פליץ" הופכים אותה מעוד בר שכונתי בתל אביב לביסטרו מקסים במיוחד
  
 
מן טן טן / צילום: אנטולי מיכאלו
ההצלחה האדירה של "מן טן טן" גובה את מחירה באיכות
"מן טן טן", שמרק הראמן שלה נחשב לטוב בעיר, עברה דירה והגדילה תפריט • היה לזה מחיר, או שאולי הצוות סתם נתפס ביום לא טוב • ביקורת
  
 
מבחר מנות במסעדת "הטחינייה"/ צילום: נטלי יששכרי,
נחשו מי קיבלה את התואר "הקוויאר של המזרח התיכון"?
בשנים האחרונות הפכה הטחינה לאייקון של ממש, מזון-על לבנטיני וטבעוני-בריאותי, שאפשר למצוא גם במסעדות מישלן ובבתי הכלבו המובילים בעולם • קשה כיום להעלות על הדעת בית, לא כל שכן מסעדת שף מקומית, שלא עושה בה שימוש
  
 
הוטל דה ויל / צילום: אנטולי מיכאלוב
אם אתם כבר בחופש: אלה הן 10 המסעדות המומלצות
חיליק גורפינקל, מבקר המסעדות של מגזין G, משוטט בלא מעט מסעדות וברים • אלה הן המסעדות שיכולות להנעים את זמנכם היום, רק אל תשכחו להזמין מקום
  
 
המבורגר  וצ'יפס / צילום: איל יצהר
אז איך ההמבורגר של "פאט קאו"? לא מסכן את הצמרת
מה מעמדה של ההמבורגרייה "פאט קאו" בטבלה המקומית? ובכן היא אינה מסכנת את צמרת הטבלה, אך משתלבת היטב בדרג השני • ביקורת מסעדה
  
 
מגש עמוס פנקייקים סלטים  ותבשילים ושלושה סוגים של צ'טני/ צילום: איל יצהר
זה מאש שנשאר: המסעדה ההודית שכדאי לכם להכיר
הדוסה בר בתל-אביב היא לא בר של "דוסים", אלא מאורת דוסות - פנקייקים הודיים ממולאים בכל טוב • טבעוני, משביע, זול וטעים מאוד
  
 
צ'יינה קלאב /  צילום: איל יצהר
חשבתם שהיפני והתאילנדי החליפו את המטבח הסיני? חכו רגע
המטבח הסיני אמור היה לצאת מזמן מהאופנה, לטובת היפני והתאילנדי • והנה, צ'יינה קלאב, סינית חדשה, שהפודיז עומדים בשבילה בתור
  
 
סלט קפרזה עם צנוניות בצל סגול ופוקצ'ה  / צילום: נועם פריסמן
איפה הייתה מתברגת הפיצה הירושלמית אם הייתה נמצאת בתל אביב?
פיצריית פלורה בירושלים אינה סיבה לעלות עבורה במיוחד לעיר הקודש, אבל אם אתם בסביבה, היא בהחלט עושה את העבודה
  
 
מאנטה ריי/ צילום: אבי גנור
האם אפשר לבשר על מותה של המנה הראשונה האישית לטובת השיתופיות?
השילוש הקלאסי של מנה ראשונה, עיקריות וקינוח בצלחות אישיות הוא המצאה די חדשה • לאחרונה שולחן המזטים עוקף אותה בסיבוב • האם אפשר לבשר על מותה של המנה הראשונה האישית לטובת השיתופיות?
  
 
אורי ירמיאס, / צילום: : שרית גופן
עכו היא העיר המפוספסת ביותר בישראל. תשאלו את אורי בורי
בעוד מקומיים רבים מעקמים את האף, עיתונים בחו"ל ותוכניות תיירות ואוכל מלאים בהמלצות מהללות לביקור בעכו בכלל ואצל אורי ירמיאס, הלוא הוא אורי בורי, בפרט
  
 
מסעדת L28 / צילום: איל יצהר
המיזם החדש של האחים ירזין, מסעדת L28, מחליף שף כל חצי שנה
לא עוד מסעדה, כי אם "פלטפורמה קולינרית" • ובכן, זה באמת קצת מצחיק ואולי גם פומפוזי, אבל כנראה שאכן מתאר לא רע את L28 שאמורה להחליף כל חצי שנה את השף שלה • ביקורת
  
 
דיוויד צ'אנג / צילום: נטפליקס
השף הכי טוב בעולם: הכירו את האיש שהפך את ראמן מסתם מרק לתופעה
השף שהפך את הראמן למרק הכי רותח בעולם והקים אימפריית מסעדות שנעה בין כוכבי מישלן לאוכל רחוב, מדבר על המעבר ללוס אנג'לס, הקשר בין ניהול מסעדה להורות והמחשבות בעקבות מותו של אנתוני בורדיין
  
 
 תנור העצים הגדול/ צילום:  איל יצהר
מסעדה אמורה, לפני ואחרי הכול, לארח ולשמח - ואייבי עושה את זה
כמי שמתעניין מאוד בבישול מקומי ומחשיב עצמו חובב גדול של דגה מקומית, בחרתי לחגוג את יום הנישואים שלי במסעדת אייבי בתל אביב • ביקורת
  
 
קפה פופולר / צילום: יחצ
"קפה פופולר" התנחלה בדיזנגוף והשלימה את הפלישה הצרפתית לאזור
קפה פופולר הוא אכן מקום אופנתי מאוד ומצליח • האוכל של ביטון בגרסתו הנוכחית אינו מבקש כפי הנראה לחדש או להסעיר אלא לרצות ולענג, וזה כמובן בסדר גמור • הייתי שמח לעוד קצת שפיץ צפון-אפריקאי, אם היו שואלים אותי, אבל היי, מי בכלל שואל אותי
  
 

   1234    >

   נמצאו 55 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 4