עמוד הבית > תגיות כלליות > ביקורת מסעדות

ביקורת מסעדות בחדשות

סוכן חדשות
 
מסעדה - חוות צוק / צילום:נתנאל ישראל
חוות צוק שומרת על מעמדה כמסעדה טובה מאוד
שינויים בחוות צוק ברמת אביב: המעדנייה והאטליז נדדו לחנות סמוכה, משהו מרוח הנעורים הפרועה קצת נעלם, אבל האוכל נשאר טוב ● ביקורת מסעדה
  
 
מסעדת קולולו/ צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
אוכל | ראמן מצטיין, וייטנאמית לוהטת והגלידה הטובה בברלין
מסקנות, תובנות והמלצות מביקור קולינרי קצר בבירת גרמניה, אחותה התאומה של תל-אביב
  
 
הוטל דה ויל/ צילום: אנטולי מיכאלוב
תל-אביב מתגעגעת כבר שנים למסעדה צרפתית הגונה כמו זו
אני לא יודע אם ז'אן-לוק גודאר יבוא לבקר, אבל אני נהניתי. ביקור במסעדת "הוטל דה ויל" החדשה
  
 
קן לציפור / צילום: גל קולוג
אוכל | המסעדה שמהווה תגובת נגד לטרנד הבריאות
בעולם שמקדש סופר פוד ו"קלין איטינג", אך טבעי הוא שלפעמים גם לצדיקים גמורים מתחשק לחטוא ● השף גיא גמזו פתח מקום חדש, "נונונו - דירטי דיינינג", שהולך עם המגמה הזאת עד הסוף בלי להתבייש, והוא לא היחיד
  
 
הוטל מונטיפיורי/ צילום: שירן כרמל
מסעדה | הוטל מונטיפיורי כ"כ מקצוענית שלא צריך יצירתיות
ביקור חוזר במסעדת הוטל מונטיפיורי שהשמצתי קלות לפני כמה שנים, מספק חוויה מתקנת. אז גם אני רוצה לתקן
  
 
פירה/ צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
אוכל | כך תכינו את פירה תפוחי האדמה של ז'ואל רובושון
את זכרו של השף ז'ואל רובושון, שהלך באחרונה לעולמו, ראוי לכבד בצלחת פירה, שכה מזוהה עמו ● בין אם בגרסה הקלאסית או בזו הירוקה של פירה אפונה, כתומה של דלעת או אדומה כסלק ● מתכונים לעילוי נשמתו של המנוח
  
 
אישטבח| צילום: איל יצהר
אוכל | הכירו את השמבורכ של מסעדת אישטבח
מסעדת אישטבח בשוק מחנה יהודה מגישה בעיקר מנה אחת: מאפה כורדי-סורי בשם שמבורכ. ולא, זה לא סמבוסק
  
 
מסעדה- קפה נורדוי-16-8-18 / צילום: איל יצהר
מסעדה | קפה נורדוי הוא מסעדה נפלאה. לא פחות
קפה נורדוי היא מסעדה כל-כך יפה, שאני מוכן להרחיק לכת ולטעון שהיא אפילו יפה יותר משהיא טעימה ● והו, כמה שהיא טעימה
  
 
מסעדת יא פאן / צילום: יפית שמחה
אוכל | מתנשאים ומתנסים במסעדת יפן, זאת אומרת "יא פאן"
בביקור הראשון שלי ב"יא פאן" ממש לא שבעתי נחת, אבל החלטתי לתת לו עוד צ'אנס ● הביקור השני היה מוצלח יותר
  
 
סלט בשקית נייר / צילום: איל יצהר
ביקורת מסעדה | הכשרה החדשה של אייל שני מאכזבת
אייל שני הוא לא שף הצמרת הראשון שפותח סניף כשר ● אלא שדרכו הקולינרית התבלבלה משהו ● "סאק דה קוק" במסעדת "מלכה" כמשל
  
 
הבאטלר / צילום:  אנטולי מיכאלו
ביקורת אלכוהול |‏‎ קפיצה קלאסית לשנות ה-20
"הבאטלר" הוא בר סודי שמתחבא בתוך בר אחר, "הבל בוי" ● אבל בעוד באחרון מגישים ערבובים צבעוניים ועדכניים, הראשון הוא מקדש מעט לקוקטיילים קלאסיים-היסטוריים
  
 
דיאנא. הקבב והצלעות הקלאסיים של המקום / צילום: דוחול ספדי
מסעדה | כמה מוסד ותיק כבר יכול לחדש? התשובה בדיאנא
לכאורה, אותו טקס נצחי וכאילו משעמם ● בפועל, גן עדן ● אומנם גם כאן יש המון, בעצם רוב, כמעט מוחלט, למה שאתם מכירים מכל מקום אחר ● הסוד הוא בביצוע
  
 
לילה, פנים המסעדה / צילום: יונתן בן חיים
מסעדה | אם בכל הברים היה אוכל כזה, הייתי יוצא קצת יותר
לילה, בר הבשר בכרם התימנים בתל-אביב, הוא יופי של מקום ● אבל לא למי שקשה לו עם מקומות אפלוליים עם סאונד בעל נוכחות
  
 
ברוט, אוכל שרק נראה פשוט / צילום: יח"צ חיים יוסף
מסעדה | ברוט: מהחשובות והמעניינות שהיו כאן אי-פעם
"ברוט", שהוא בר יין אבל גם מסעדה מעניינת, מוכיח שאפשר גם להביט פנימה, אל נופי ארצנו ויבולה, ולא רק אל מעבר לים, ולהגיע לתוצאות
  
 
קוצ'ינה הס 4 / צילום: הילה פלר
מסעדה | מאוכל פועלים משודרג למסעדה איטלקית מן המניין
"קוצ'ינה הס" היא לא רק אחת המסעדות הכי רומנטיות ואווירתיות בתל-אביב, אלא גם הוכחה ניצחת שאין תחליף לאוכל קלאסי, פשוט וברור ● ביקורת אוכל
  
 
 “בורקס” מקומי שכאן מולא במנגולד, בצל ושום / צילום: ענת קירצ'וק
מסעדה | השישברק לבדו הוא סיבה מספיק טובה לרוץ לרשטא
אם אתם זקוקים להוכחה נוספת לפופולריות ההולכת וגואה של המטבח הערבי בקרב סועדי ארצנו, נסו להשיג שולחן בשבת במסעדה החדשה מהכפר עין ראפא שליד ירושלים
  
 

   12    >

   נמצאו 29 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 2