בשר בחדשות

סוכן חדשות
 
תחליפי הבשר תוספים תאוצה / עיבוד מחשב, צילומים: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
קנאביס אאוט, בשר "נקי" אין: היזם של ננו דיימנשן מביא לראשונה לבורסה פעילות בשר משובט
אופקטרא נדל"ן מדווחת כעת על מיזוג מיט-טק (MeaTech) של שרון פימה, שמפתחת טכנולוגיה לייצור סטייק מתאי בשר שמקורם בתאי גזע עובריים • האם החברה לא מגיעה לבורסה מוקדם מדי? פימה: "אני מאמין בפלטפורמה הבורסאית מאוד"
  
 
ביונ דמיט / קרדיט: REUTERS
מקדונלדס תשתף פעולה עם יצרנית תחליפי הבשר ביונדמיט
ההמבורגר שישיקו החברות, שנקרא P.L.T. או "צמח. חסה. עגבניה", יופיע בתפריטים בדרום אונטריו למשך 12 שבועות החל מה-30 בספטמבר • מניית ביונדמיט מזנקת בשיעור דו ספרתי לאחר התרסקות כואבת מהשיא שנקבע ביולי האחרון
  
 
תמר זנדברג / צילום: שלומי יוסף
האם הישראלים נמנים עם שיאני הקרניבורים במערב?
כמה גדולה התאווה שלנו למנגל, ומאיפה באות הפרות שמספקות אותה? להלן הנתונים • המשרוקית של גלובס
  
 
פסטרמה בהכנה ביתית/ צילום: shutterstock אס.איי.פי קריאייטב
קנטטה לפסטרמה: להכין פסטרמה בבית
במסגרת הנטייה ההולכת וגוברת להכין בבית מוצרים במקום אלה המתועשים והקנויים, דרך גם כוכבה של הפסטרמה הביתית מתברר שיש לא מעט משוגעים לדבר, שכובשים ומעשנים בשרים במו ידיהם, מתקבצים בקבוצות ווטסאפ ופייסבוק ומחליפים מתכונים
  
 
אברהם בן שושן ורואי קליגר / צילום: תמונה פרטית
יחידת החקירות של משרד החקלאות תחת חקירה - ונמשך גל ההרשעות של בכירים ביחידה
מבקר המדינה בודק את תפקוד יחידת החקירות והפיקוח על הצומח והחי (פיצו"ח) מול גידול בשחיטה שחורה והברחות בשר מיו"ש • עיכוב במסירת דוח חקירה פנימית על היחידה • עובדים מתלוננים על שחיתות, בין השאר על בכירים שביקשו הלוואות מעובדים כפופים להם • תחקיר "גלובס"
  
 
שורט ריבס / צילום: אנדרו מלקובסקי
הארוויס: מסעדת הבשרים הכשרה שהפתיעה לטובה
בשביל פלטת הבשרים של הארווי'ס, המתמחה בז'אנר המעושנים, שווה לנסוע במיוחד לירושלים, וגם בעבור האסאדו שלה
  
 
הובלת עגלים אוסטרליים/צילום: עמותת אנונימוס לזכויות בעלי חיים
עוד גימיק? רוטס של בועז וכטל דיווחה על כניסה לתחום תחליפי הבשר - והמניה מזנקת
החברה דיווחה על ניסויים בתחום, ומנייתה זינקה 44% בבורסה האוסטרלית • מניית רוטס כבר זינקה בעבר, בעקבות דיווח על כניסה לשוק הקנאביס
  
 
המנכ"ל בועז נוי וסמנכ"לית התפעול צפרא כהן, חברת נקסטפרם / צילום: כדיה לוי
השוק החם של תחליפי בשר: החברה הישראלית שמתכוונת לייצר חלבון משמרים מושבחים
נקסטפרם בניהולו של בועז נוי, בעבר מנהל חטיבת המזון של אנזימוטק, מפתחת שמרים משופרים ע"י שינוי תנאי סביבת הגידול שלהם • כעת מגייסת החברה 10 מיליון דולר כדי לקדם שלושה מוצרים שפיתחה לתעשיית המזון ולתעשיית הדלק הביולוגי, ולפתח את היעד הבא שלה: ייצור חלבון תחליפי לבשר
  
 
מעבדת פארמה / צילום: shutterstock
זול ולא מעובד: חלבון פטרייה על מצע של קטניות במקום בשר
חברת Kinoko מפתחת שיטה לגידול זול ויעיל של חלבון פטרייה על מצע של קטניות
  
 
הנשיא טראמפ. / צילום: רויטרס Kevin Lamarque
טראמפ הודיע על הסכם להגדלת יצוא בקר לאיחוד האירופי
נשיא ארה"ב: "ההסכם שעליו אנחנו הולכים לחתום מקיים הבטחה נוספת לפטריוטים של החקלאות האמריקאית"
  
 
ביונד מיט. עשתה היסטוריה / צילום: shutterstock, שאטרסטוק
לאחר מהלך עליות של 240% מההנפקה - 'הקציצה' ביונד מיט צונחת לקראת הנפקת מניות
הכוונה לבצע הנפקה נוספת של מניות, שלושה חודשים בלבד לאחר ההנפקה הראשונית לציבור, הובילה את המניה לצלילה במסחר אתמול • בשיחת ועידה שהתקיימה אתמול עם אנליסטים סירבו מנהלי החברה להגיב בסוגיית ההנפקה המתוכננת • מניית ביונד מיט נסקה ביותר מ-240% לאחר ההנפקה הראשונית לציבור שהתקיימה במאי
  
 
המבורגר עם חלפניו מטוגן/ צילום: איל יצהר
מפתיע, מוזר, מופרע ונהדר: להמבורגרים המעולים ב"פרוזדור" יש שמות יצירתיים ותוספות מוגזמות
ההמבורגרים ב"פרוזדור" בתל אביב יצירתיים מאוד • גם בשמות ("עשן קדוש", "משה, השתגעת לגמרי") וגם בתוספות - מגבינות ועד סלט אבוקדו
  
 
מסעדת לירי לאונג’/  צילום: דניאל לילה
געגועיי לאסתי הספרנית: לירי לאונג' - מסעדה קלאסית ונעימה שהיא מחווה לספרייה
מסעדת לירי לאונג' החדשה ברשפון, שהיא גם ספרייה פעילה, היא הפתעה נעימה • האוכל הגון, השירות אדיב והאווירה מרחיבת דעת
  
 
אימפוסיבל ברגר / צילום: Sophie Carson/ Milwaukee Journal Sentinel
הזמינו המבורגר טבעוני, קיבלו בשר - ולא הבחינו בהבדל
אחד מסניפי ברגר קינג באזור ברוקלין פרסם כי הוא מוכר "אימפוסיבל וופר", תחליף הבשר הפופולרי, בשירות משלוחים - כשבעצם הקציצות שנשלחו ללקוחות היו מבשר בקר רגיל לחלוטין
  
 
ביונ דמיט / קרדיט: REUTERS
אחרי זינוק של 69% ביומיים: בג'י.פי מורגן חושבים שביונדמיט עלתה יותר מדי
הראלי שרשמה ביונדמיט מאז ההנפקה העלה את שוויה ליותר מ-10 מיליארד דולר • לאחר זינוק מטאורי של יותר מ-500% מההנפקה במאי האחרון, בבנק ההשקעות חושבים שהצפי האופטימי שסיפקה החברה במעמד הדוחות - כבר מגולם במניה • בג'י.פי מורגן חתכו את ההמלצה למניה, וביונדמיט מאבדת כעת 10% בטרום-מסחר
  
 
המבורגר של אימפוסבל פודס /צילום: רויטרס, Beck Diefenbach
מהפכת הבשר-ללא-בשר: היצרניות מתקשות לעמוד במבול ההזמנות
הצמיחה המהירה בביקוש למוצרים נטולי בשר, במיוחד על רקע הצטרפותן לטרנד של רשתות מזון מהיר כמו ברגר קינג, מאתגרת את יכולתן של שתי היצרניות המובילות בתחום - ביונד מיט ואימפוסיבל פודס - לעמוד בהזמנות
  
 

   1234567891011121314    >

   נמצאו 218 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 14

צרו איתנו קשר *5988