פנאי

שחף שבתאי / צילום: פיני סילוק

פתיתים ושניצל בתיירים, סביח ושקית קוקי פרגית בביזנס - השף של אל על פותח שולחן

שחף שבתאי, השף של מסעדת ניטאן תאי (בבעלות הפרודים הטריים חיים ונעמי הורוביץ), הקים סניף שלה בברלין, וכעת הוא יכול לטוס לשם באל על, שהוא גם השף החדש שלה • ואם זה לא מספיק, בקיץ יפתח את פופ נ' פופ, מתחם קולינריה פן-אסיאתי
ד"ר נוף עתאמנה / צילום : איהאב שוקחה

הפסטיבל של ד"ר נוף עתאמנה: "לא פסטיבל טבולה, עלי גפן ולאבנה"

השבוע מתקיים בחיפה פסטיבל א–שאם, פסטיבל האוכל הערבי • שפים יהודים וערבים יוצרים יחד מחווה לאוכל העותומני • את הפסטיבל מובילה זוכת "מאסטר שף" ד"ר נוף עתאמנה, שיש לה הרבה מה לומר בענייני פוליטיקה של זהויות ופוליטיקה של צלחות
צילומים: יוני הלר מאיר קלדרון

הבורקס של השף מאיר קלדרון הוא הדבר הכי רחוק מבורקס מסורתי

בעשרים השנה האחרונות, מאז קריסתו של סמי בורקס, דעך מקומו של המאפה והוא נחבא לעיבורי מקררי הקפואים. לאחרונה הוא נהנה מרנסנס מחודש במעמדו - מפונפן, גאה, עשוי בהקפדה, כמה שיותר רחוק מגרסאות הסופר המדכאות • ביקור בבורקס של השף מאיר קלדרון בכוך בשוק הכרמל
כן לציפור / צילום: גל קולוג

אוכל | המסעדה שמהווה תגובת נגד לטרנד הבריאות

בעולם שמקדש סופר פוד ו"קלין איטינג", אך טבעי הוא שלפעמים גם לצדיקים גמורים מתחשק לחטוא • השף גיא גמזו פתח מקום חדש, "נונונו - דירטי דיינינג", שהולך עם המגמה הזאת עד הסוף בלי להתבייש, והוא לא היחיד
הצג כתבות נוספות