פנאי

במיה / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

הגביע הקדוש של הבשלנים המקצועיים: כך תתחילו לאהוב ותפסיקו לפחד מבמיה

מבקר האוכל שלנו מתגעגע לשווקים ועורך את הקניות הנדירות שלו במרכול השכונתי מחשש הקורונה, אבל אפילו המגפה לא הצליחה להרוס לו את השמחה הגדולה: סוף סוף עונת הבמיה חזרה • כל מה שצריך לדעת על הירק שהוא הגביע הקדוש של הבשלנים הרציניים
סלט איטריות זכוכית בגווני אדום, מסעדת פקין בת"א / צילום: אמיר מנחם

קופי פסטו: עלייתו של הממרח האיטלקי

בעידן הוויזואלי הנוכחי, קל להסביר את חזרתו של הפסטו הבוהק לחיינו ואת הצלחתו של הפסטו האדום והעז • לאחרונה שוב זורח כוכבו במסעדות ובבישול הביתי
קישואים ממולאים ושזיפי בוסר של עידו שגב / צילום: עדן דותן

"קרון תענוגות של דליקטסים": פירות בוסר ימתקו

המטבחים המסורתיים אימצו מזמן, ועכשיו גם המטבח המודרני: שימוש בפירות בוסר - משמשים, דובדבנים ובעיקר שזיפים ירוקים - על חמיצותם המודגשת, לתיבול ולרטבים •  
זו העונה, לקנות ולהקפיא
צלעות טלה במרינדת סחוג / צילום: דן פרץ

לא רק גפילטע: אוכל יהודי מעודכן, לא מה שחשבתם

ההגדרה לאוכל יהודי בארץ ובעולם היא כבר מזמן לא רק כבד קצוץ וגפילטע פיש • המטבח היהודי-איטלקי מתערבב עם היהודי-הולנדי, עם המזרח אירופי ועם הישראלי, ויוצר שעטנז טעים ומשמח • וגם: יין שמגיע עד הבית
הצג כתבות נוספות
צרו איתנו קשר *5988